cookie-og-privatlivspolitik
Apoteker Betina Kjær Hansen og varehuschef Christian Thomsen ser frem til samarbejdet.
Apoteker Betina Kjær Hansen og varehuschef Christian Thomsen ser frem til samarbejdet.
Foto: Kim Pajor

Ugeavisen Guldborgsund

Apotek rykker ind i Føtex

2. juni åbner Guldborgsund Svane Apotek i varehuset i Guldborgsundcentret.
11. marts 2020 kl. 06:40 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Fra og med tirsdag den 2. juni kan man handle og hente medicin i Føtex. Et nyt apotek, der kommer til at hedde Guldborgsund Svane Apotek, åbner nemlig en filial inde i varehuset i Guldborgsundcentret.

I år er det efterhånden fem år siden, at den nye apotekerlov blev vedtaget af et stort flertal i Folketinget og dermed muliggjorde at eksisterende apoteker kan åbne filialer i en radius på op til 75 kilometer fra hovedapoteket. Denne mulighed har apoteker og farmaceut Betina Kjær Hansen fra Nykøbing F. Svane Apotek nu grebet og både hun og Føtex glæder sig til åbningen af den kommende filial.

- Den nye apoteksfilial i Føtex giver vores kunder mulighed for at klare de daglige indkøb samtidig med, at de kan handle deres receptpligtige medicin og håndkøbsmedicin, lyder det fra Betina Kjær Hansen, der understreger, at faguddannet personale vil stå klar med professionel rådgivning og tryg service.

- Ganske som de kender det fra vores apotek ved Slotsbryggen.

Der lyder også positive og tilfredse toner fra Føtex' varehuschef Christian Thomsen:

- Det bliver en klar styrke, at vi får placeret en rigtigt apoteksfilial inde i vores Føtex - og det større udvalg vil rent praktisk give vores mange faste kunder og turister en endnu bedre service- og kundeoplevelse, siger Christian Thomsen.

For at skabe plads til det nye apotek ombygges en del af området, hvor der i dag er tekstil-afdeling. Den nye filial kommer til at fremstå flot og moderne, blandt andet investeres der i et effektivt robotlager, så ventetid nedbringes til et minimum.

Derudover får apoteket et attraktivt sortiment inden for kosttilskud og personlig pleje.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce