cookie-og-privatlivspolitik
Torvejazz i solen er bare skønt!
Torvejazz i solen er bare skønt!
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Atter sommer med swingende jazz

Brandmuseet afholder igen den traditionelle Torvejazz i Nykøbing.
12. juni 2021 kl. 09:49 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Selvfølgelig er der da Torvejazz igen! Så klart lyder meldingen fra Ole Weibel fra Nykøbing F. Brandmuseum.

- De seneste par år har været lidt tumultariske. I 2019 blev Torvejazzen afholdt på Lilletorv, fordi der var store ombygninger i gang på Torvet, og i 2020 måtte vi helt aflyse på grund af corona. Men i år skulle der ikke være hindringer i vejen for en række sommerfredage med swingende jazz på Torvet, lyder det fra Ole Weibel.

Herlighederne begynder 25. juni hvor Finney`s Jazzmen (DK) spiller evergreens blandet med swingmusik fra 20`erne iblandet både blues og gospel.

9. juli kommer Jazz Vegas (DK) fra det nordjyske med swingmusik fra 30`erne og 40`ernes USA. Her skal publikum blandt andet høre Finn Odderskov på klarinet og sax.

- 16. juli har vi besøg af en meget speciel pianist med sin kvintet. Det er "Flying Jazzman" Jan Nielsen, helikopterpilot, elitesoldat mm. og altså højtflyvende pianist, som med sig har en række meget dygtige musikere, fortæller han.

Annonce

Så er der besøg fra Sverige 23. juli. Det er Max Lagers New Orleans Stompers (S) som skal glæde publikum med musik fra 40`erne og 50`ernes New Orleans.

Et orkester med meget udadvendthed og stor humor er Swinging Fettwarmers (D) fra Kiel, som igen besøger Nykøbing 30. juli. De spiller en udsøgt blanding af jazz fra Dixieland til Swing.

6. august har Torvet besøg af Six Foot Stompers (DK) som skal underholde med traditionel jazz.

Og så slutter Torvejazzen af med et brag af et band: Blue Rain Orchestra (DK). Der er tale om et 20 mands Big Band med sangerinden Pernille Wolder.

Alle fredage begynder musikken at spille klokken 15.30 og slutter klokken 18.30. Brandmuseet er naturligvis til stede på Torvet med serveringsvogn med fadøl, vin og sodavand med mere. Det er jo alene indtægterne herfra, der betaler musikken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE