cookie-og-privatlivspolitik
Kostvejleder Berit Gammelby kører nu også ud som kostvejleder.
Kostvejleder Berit Gammelby kører nu også ud som kostvejleder.
Foto: Lone Jensen

Ugeavisen Guldborgsund

Berit Gammelby er tilbage

Efter en periode med sygdom er massør og kostvejleder Berit Gammelby igang igen.
25. november 2020 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING "Ta' hånd om din sundhed"... sådan lyder Berit Gammlebys motto. Hun har i en del år haft egen klinik i Nykøbing med blandt andet fokus på massage og kostvejledning. Egen sygdom har for en tid "sat hende ud af spillet", men nu er hun tilbage i aktion, og tilbyder nu kostvejledning i eget hjem som nyhed.

Og samtidig har hun flyttet klinikken til Vestensborg Allé 1, 3. sal i Nykøbing (der er elevator)

- Ud over at jeg tilbyder massage, lymfedrænage og krop-scanning i min klinik, som kan bookes online, fungerer jeg også nu som udekørende kostvejleder. Et kostvejledningsforløb fungerer ved, at man ringer til mig og får en uforpligtende samtale og afklaring over problematikkerne. Bestemmer du dig for et forløb, så foregår det første møde hjemme hos dig selv, hvorefter jeg opfølger via mail og telefon, forklarer Berit Gammelby.

Her kan du benytte dig af forskellige muligheder afhængig af om dine udfordringer handler om sygdom eller et ønske om vægttab.

- I vægttab-pakken får du et seks måneders målrettet forløb som tager udgangspunkt i dine besvarelser fra et spørgeskema, der er tilsendt dig inden opstart. Derudover arbejder vi med fokus på stofskifte, eventuelle blodsukkerubalancer, fordøjelse, spisevaner, ledsmerter, trang til søde sager eller andre gener, tilføjer hun og fortsætter:

- Der er også en mulighed for et målrettet forløb ved sygdom. Pakken er særlig velegnet til dig med en diagnose, arvelig sygdom eller til forebyggende indsats. Alt hvad du spiser, påvirker kroppen - både på en sygdomsskabende måde og en sundheds-bevarende måde. Dine valg af fødevarer er altafgørende for din krops muligheder til at give dig energi, velvære og et sundt liv.

Læs meget mere på beritgammelby.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce