cookie-og-privatlivspolitik
Her er tjener Amalie Vægter klar med lidt at drikke på Café 3Kanten.
Her er tjener Amalie Vægter klar med lidt at drikke på Café 3Kanten.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Bestil meget gerne bord!

I sidste uge måtte byens restauranter åbne igen. Selvfølgelig skal forholdsregler om blandt andet afstand stadig overholdes.
25. maj 2020 kl. 14:05 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING De tre lokale restauranter Zelo, Café 3Kanten og Rosmarino i Nykøbing er alle åbne igen, og kører nu med normale åbningstider.

- Vi har selvfølgelig målt op og rykket borde, så vi overholder retningslinjerne. Det har givet lidt færre siddepladser. Indendøre må der være 2 m2 mellem hver gæst, mens der udendørs bare skal være en meter, så vi glæder os meget til, at vejret bliver lidt mere sommerligt, så vi kan få gang i udensørsserveringen, fortæller Pernille Ploug Poulsen fra Café 3Kanten, og hun tilføjer:

- Under nedlukningen har vi kørt med gratis udbringning og gode take away tilbud, og det har der været god opbakning omkring. Zelo kører videre med mulighed for udbringning mod et mindre beløb. I den korte tid, vi har haft åbent nu, ser det fornuftigt ud både til frokost og aften. Vores gæster er søde til at ringe og reservere bord. Og det er rart, fordi det gør det nemmere at planlægge bemandingen. Vi vil jo helst heller ikke afvise gæster i døren, så på den måde, er man sikker på at få et bord. Fordi der er blevet færre spisepladser, har vi indført, at man har sit bord i to timer om aftenen på Café 3Kanten og Rosmarino.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce