cookie-og-privatlivspolitik
Kunden bestiller og betaler sine dagligvarer online, hvorefter Føtex-medarbejdere plukker og pakker varerne i butikken,
Kunden bestiller og betaler sine dagligvarer online, hvorefter Føtex-medarbejdere plukker og pakker varerne i butikken,
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Bestil varer online og hent

Coronakrisen har fremskyndet lancering af køb af dagligvarer online i føtex. Nu kan du nemlig bestille dine dagligvarer hjemme fra sofaen med Føtex nye service Køb & Hent.
10. juni 2020 kl. 16:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Forestil dig, at du tirsdag aften i ro og mag bestiller varer hos din lokale Føtex. Forestil dig så, at du kommer forbi Føtex-butikken onsdag eftermiddag - måske på vej hjem fra arbejde - hvor du henter dine pakkede varer hos en kundemedarbejder ved Køb & Hent-udleveringen på parkeringspladsen uden for varehuset. Det er essensen i Føtex' nye digitale service, Køb & Hent, som de næste måneder bliver rullet ud i flere Føtex-varehuse landet over. Et af de første steder, hvor kunderne kan bruge Køb & Hent, er Føtex i Nykøbing Falster.

- Køb & Hent er en ny idé her i Føtex, som forhåbentlig kan give vores kunder lidt mere luft i hverdagen. Vi har arbejdet på den længe, og vores medarbejdere har gjort en stor indsats for, at det nu kan lade sig gøre. Derfor er jeg både spændt og stolt over, at vi nu kan skyde initiativet i gang, fortæller Christian Thomsen, varehuschef i Nykøbing.


Sådan gør du

Føtex Køb & Hent er en ny digital service, hvor kunden bestiller og betaler sine dagligvarer online, og hvor Føtex-medarbejdere plukker og pakker varerne i butikken, så kunden blot skal afhente varerne i sin lokale Føtex. Kunden bestiller på www.føtexKøbogHent.dk, hvor føtex tilbyder samme sortiment og priser indenfor alle fødevarekategorierne, personlig pleje og rengøring, som kunden kan få i sin lokale føtex. Det vil sige kunden først vælger afhentningssted og herefter dagligvarer. Bestiller kunden inden klokken 10, så kan kunden afhente sine varer samme dag efter klokken 14. Det koster 29 kroner at benytte Føtex Køb & Hent.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce