cookie-og-privatlivspolitik
Apoteker Betina Kjær Hansen foran sit nye tiltag i Føtex kort før 1. åbningsdag.
Apoteker Betina Kjær Hansen foran sit nye tiltag i Føtex kort før 1. åbningsdag.
Foto: Kim Pajor

Ugeavisen Guldborgsund

Betina klar med sit nye apotek i Føtex

Første dag for Guldborgsund Svane Apotek er tirsdag 2. juni, hvor blandt andet "Harald Blåtand" skal være med til at servicere kunderne.
02. juni 2020 kl. 12:39 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Tirsdag i denne uge slår apoteker Betina Kjær Hansen fra Svane Apotek på Slotsbryggen dørene op til et nyt apotek - Guldborgsund Svane Apotek - der har til huse i Føtex i Guldborgsundcentret i Sundby L.

- Baggrunden for min åbning her i Føtex er et ønske om at give vores kunder en bedre tilgængelighed. Apoteket drives som et enkeltmandsfirma og er således privateget, men apoteket er offentligt reguleret, idet medicinpriserne er ens i hele landet. Vi kan konkurrere på tilgængelighed, åbningstider, service og den høje lægemiddelfaglige ekspertise, som det faglærte og veluddannede personalet står for, fortæller Betina Kjær Hansen, der sammen med Føtex har forberedt åbningen i månedsvis. 

På det nye apotek kan kunderne hente deres receptpligtige medicin på samme måde som på moderapoteket på Slotsbryggen.

Det samme gælder håndkøbsmedicin, vitaminer og mineraler og alt til personlige pleje. 

Det nye apotek i Guldborgsundcentret har et stort lager af receptpligtige lægemidler, som findes inden i en 3,5 m høj og 4 m lang tysk robot, som automatisk finder medicinpakkerne frem. Og det på ingen tid. 

- Vi har døbt den "Harald Blåtand", fordi på vores apotek på Slotsbryggen står "Gorm og Thyra", der er to halvgamle tyske robotter fra 1996, som dog stadigvæk fungerer fint. Men "Harald Blåtand" er hurtigere, mere effektiv og rummelig end hans forældre, lyder det fra Betina med et smil.

Med åbningen af apoteket i Føtex markeres en milepæl i branchen, idet  Guldborgsund Svane Apotek er apoteksenhed nummer 500, der åbner efter den nye lov, der trådte i kraft for fem år siden, som tillader oprettelsen af op til syv enheder af en enkelt apoteker. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce