cookie-og-privatlivspolitik
Den første tid blev klaret med blandt andet håndsprit ad libitum. Nu er biografen lukket ned.
Den første tid blev klaret med blandt andet håndsprit ad libitum. Nu er biografen lukket ned.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Biografen er lukket ned

Foreløbigt aflyser Nordisk Film Biografer alle forestillinger i 23 biografer til slutningen af måneden.
19. marts 2020 kl. 14:39 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Den nye James Bond-film, der har fået titlen No Time to Die, skulle have haft premiere 31. marts i London.

Nu må fans af den britiske agent dog vente flere måneder med at se Bond i aktion i den 25. film, da premieren er blevet skubbet til 12. november i blandt andet Storbritannien og Danmark.

Filmen skulle have haft dansk premiere 2. april. Dette selvfølgelig på grund af frygten for yderligere spredning af coronavirus.

- MGM, Universal og Bond-producenterne Michael G. Wilson og Barbara Broccoli oplyser, at frigivelsen af No Time to Die vil blive udsat til november 2020 efter omhyggelig overvejelse og grundig evaluering af det globale biografmarked, lød det på Twitter.


Super ærgerligt

- Det er da super ægerligt, at vi må udskyde premieren, der også indebar specialarrangementer med firmaer, men jeg forstår godt, at filmselskabet venter til, at det asiatiske publikum også kan være med. Bond er kæmpe stor derovre. En verdenspremiere uden Asien ville være helt forkert, lyder det fra biografdirektør Bente Nielsen.

Danmarks største biografkæde, Nordisk Film Biografer, har aflyst alle forestillinger i sine 23 biografer landet fra og med fredag 13. marts og foreløbig to uger frem. 

- Vi beklager de gener, det måtte have over for vores gæster, men vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. Det vigtigste for os er vores gæsters tryghed, og at vi kan være med til at begrænse smitten af COVID-19, siger direktør i Nordisk Film Biografer Danmark, Casper Bonavent i en pressemeddelelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce