cookie-og-privatlivspolitik
Magnus Millang, Lars Ranthe, Thomas Bo Larsen og Mads Mikkelsen udgør en del af "dream-teamet" bag filmen "Druk".

3

Billeder

Magnus Millang, Lars Ranthe, Thomas Bo Larsen og Mads Mikkelsen udgør en del af "dream-teamet" bag filmen "Druk".
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Biografklub klar med nyt program

Biografklub Danmark byder på 10 store film.
27. august 2020 kl. 06:03 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

DANMARK Så er der godt nyt for de trofaste Biografklub Danmark gæster. Nordisk Film Biografer påbegynder salget af kuponark 26. august i billetsalget. Sæsonen 2020/2021 byder igen på 10 store film - og er man medlem, ses filmene til halv pris.

- Vi lægger hårdt ud med Thomas Vinterbergs "Druk", der har samlet drømmeholdet fra hans film Jagten. Så man kan blandt andet opleve Mads Mikkelsen, Lars Ranthe, Susse Wold og Thomas Bo Larsen i deres søgen efter glæden og meningen med livet.

Filmen får premiere 24. september. Mandag 7. september klokken 18.30 inviterer klubben til forpremiere på den danske komedie Madklubben med Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad, som de tre veninder Marie, Vanja og Berling, der har kendt hinanden lige siden skoletiden. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce