cookie-og-privatlivspolitik
Jubelen var forståelig nok stor hos både spillere og publikum, da FCK blev ekspederet ud af pokalturneringen. Forhåbentligt fortsætter eventyret tirsdag i Kolding med, at NFC kvalificerer sig til kvartfinalerne.

3

Billeder

Jubelen var forståelig nok stor hos både spillere og publikum, da FCK blev ekspederet ud af pokalturneringen. Forhåbentligt fortsætter eventyret tirsdag i Kolding med, at NFC kvalificerer sig til kvartfinalerne.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Bliver det til en plads i kvartfinalerne?

Det afgøres i aften i Kolding, hvor NFC er gæst i pokal-ottendedelsfinalen. Søndag spiller NFC så hjemme mod Fremad Amager.
19. oktober 2021 kl. 05:23 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Ingen af de 5.000 tilskuere, der var på plads i Lollands Bank Arena, og for den sags skyld også mange andre fodboldinteresserede på Lolland-Falster og sågar resten af Danmark, kommer sådan lige med det samme til at glemme onsdag 22. september. Denne herlige sensommeraften, hvor NFC leverede en toppræstation og meget overraskende sendte FCK ud af pokalen med en storsejr på hele 3-0.

Og i aften kan pokaleventyret så passende fortsætte i Kolding, nærmere betegnet Kolding Stadion, der også kaldes Autocentralen Park. Her gælder det så ottendedelsfinalen mod det lokale helte, 2. divisionsholdet fra Kolding IF.

Hjemmeholdet rykkede i sommers ud af 1. division efter en dramatisk sidste spillerunde, hvor holdet var marginaler fra at sikre sig. Men heldet var ikke med jyderne.

Sidst NFC og koldingenserne krydsede klinger var i sæsonen 2019/20 i NordicBet Ligaen, hvor NFC og Kolding hver vandt ét opgør, mens det tredie sluttede uafgjort.

NFC er naturligvis favorit til en plads i pokalkvartfinalerne, men Kolding, der i sidste runde eliminerede Brabrand, har naturligvis fordelen af hjemmebanen og hjemmepublikum.

Annonce

Men NFC-truppen ikke være alene på Kolding Stadion, for på lægterne vil også være en hel del NFC-fans.

- Jeg forventer, at vi har så mange tilmeldinger til vores pokalbus, at vi kan fylde en dobbeltdækkerbus med 80 fans til kampen, lød det i sidste uge fra NFC's kommunikationschef, Frederik Scheuermann.

Men kampen i Kolding på tirsdag er ikke den eneste opgave, der venter på NFC i denne uge. På søndag venter nemlig 13. runde i NordicBet Ligaen. Her gælder det Fremad Amager på hjemmebane i Lollands Bank Park klokken 15.

Her er det NFC, der har revanche til gode, idet amagerkanerne vandt det første opgør 10. september i Sundby Idrætspark med 3-1.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE