cookie-og-privatlivspolitik
Louise og Hanne Sødergren er spændte på at blive en del af Ønskebørn 1. december.
Louise og Hanne Sødergren er spændte på at blive en del af Ønskebørn 1. december.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Bliver en del af ØnskeBørn

Kære Børn på havnen i Nykøbing bliver pr. 1. december landets 25. ØnskeBørn-forretning.
23. november 2020 kl. 10:52 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Med ønsket om fortsat at være landsdelens foretrukne babyudstyrsforretning skifter Kære Børn på havnen i Nykøbing over og bliver pr. 1. december en del af den landsdækkende ØnskeBørn-kæde.

Butikken i Fejøgade bliver den 25. af slagsen.

- Vi glæder os meget til at blive en del af ØnskeBørn, og skiftet er i god tråd med vores ambitioner for forretningen. At vi bliver en del af kæden giver os mulighed for at tilbyde kunderne et endnu bredere sortiment, og så får vi også forhandling af ØnskeBørns eget danske barnevognsmærke Stork, der er meget populært, fortæller indehaver Hanne Sødergren.

Hun tilføjer hertil, at gavekort købt til Kære Børn i Nykøbing fortsat kan bruges, ligesom de også modtager returvarer fra egen forretning.

- Og selvfølgelig kan de kunder, der har bestilt barnevogn, eller som har fået lagt ting til side, stadig regne med, at vi kører videre med samme aftale, smiler hun.

Skiftet giver også bedre mulighed for nethandel, og "click and collect".

- Vi har måttet tænke lidt kreativt i disse "corona-tider", og tilbyder derfor levering af varer indenfor en radius af 20 kilometer. Kunden kan bare ringe eller skrive og betale med Mobilepay. Det er også muligt at booke en rådgiver eller lave en Facetime-aftale, hvor rådgiveren befinder sig i butikken. Og derudover er det også muligt at lave en aftale udenfor åbningstid, hvis man ikke har lyst til at være i butikken, når der er andre kunder, fortsætter Hanne Sødergren.

Overgangen fejres i det nye år, men inden da er butikken klar med gode tilbud her i ugen op til Black Friday - se annnoncen her i Ugeavisen og hold øje med forretningens Facebook-side.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce