cookie-og-privatlivspolitik
Niels Elkjær Sørensen, Christina Graae og Irene Sørensen er klar til den sidste sæson i BlomsterCentret Nørre Alslev.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

BlomsterCentret tager hul på den sidste sæson

Blomstercentret i Nørre Alslev åbner 13. april, og kører frem til 13. juni.
08. april 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NØRRE ALSLEV Det er forår, og det betyder, når vejret er til det, at vi myldrer ud i haven, hvor der skal gøres klar og ordnes til en forhåbentlig lang og varm sommer.

Ofte må der lidt nye planter til, og så er det afsted mod plantecenteret. I nogle år har Blomstercentret i Nørre Alslev haft åbent i en begrænset periode op mod sommeren.

Sådan bliver det igen i år, hvor indehaverne Irene Sørensen, Christina Graae og Niels Elkjær Sørensen åbner dørene tirsdag 13. april.

- Vi har skudt åbningen lidt i år på grund af den seneste nedlukning, men nu er vi klar til nogle forhåbentlig gode måneder. Vi lukker for sæsonen igen 13. juni. Og det bliver vores sidste åbningsdag i Nørre Alslev. Vi har besluttet at bruge kræfterne på et generationsskifte i butikken i Nykøbing, fortæller Niels Elkjær Sørensen, og han fortsætter:

- Vi lægger ud med lidt gode åbningstilbud, og ellers ser vi frem til en travl tid. Det er tydeligt at mærke, at kunderne har mere tid til havearbejdet. Folk tager jo ikke ud og rejser, så de har god tid og mulighed for at passe haverne rundt omkring.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE