cookie-og-privatlivspolitik
I stueplan er der indrettet en stor afdeling med hvilestole.
I stueplan er der indrettet en stor afdeling med hvilestole.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Boligcentret Jarvig

... er navnet på den nye, store møbelforretning i Nykøbing. Den åbner på søndag.
15. september 2020 kl. 07:04 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Efter at have stået tom i en lang periode kommer der nu atter liv i den store bygning på Randersvej, der tidligere blandt andet har huset Idemøbler.

På søndag 20. september klokken 10 åbner Boligcentret Jarvig, og her vil indehaver Torbjørn Nielsen og hans personale være klar med nogle favorable åbningstilbud.

- Vi glæder os meget til at præsentere den nye forretning for kunderne. I underetagen har vi lavet et stort stole-studie, en Faber gardinafdeling, et komlet Stressless afdeling, galleri, sengeafdeling og en stor afdeling for modulsofaer, og ovenpå præsenterer vi lækre møbler fra blandt andet Wegner og Skovby, fortæller Torbjørn Nielsen, der også ejer Ullerslev Snedkerforretning og Møblér med Møller i Vordingborg.

Torbjørn Nielsen er selv uddannet møbelsnedker, og han har derfor en forkærlighed for godt håndværk.

- Ikke ret mange af de møbler, vi sælger her i boligcentret, er nogle man skal samle selv. Og når kunden får leveret møbler herfra, bliver alt båret ind og sat op. Inden varerne forlader lageret, bliver de pakket ud og kontrolleret. Vores chauffører er uddannet håndværkere, og de kører for alle tre butikker med hovedlager her i Nykøbing, fortæller Torbjørn Nielsen, der ser frem til et brag af en åbningsfest.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE