cookie-og-privatlivspolitik
Joachim Wagner og Axel Castenschiold foran banerne/burene i deres padel-center på Århusvej i Nykøbing. Baner har en størrelse på 20 x 10 meter. Man booker en bane online på matchpadel.dk og går ind under afdelinger - Nykøbing Falster..
Joachim Wagner og Axel Castenschiold foran banerne/burene i deres padel-center på Århusvej i Nykøbing. Baner har en størrelse på 20 x 10 meter. Man booker en bane online på matchpadel.dk og går ind under afdelinger - Nykøbing Falster..
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Book, betal og spil padel i Nykøbing

Nyt center er åbnet i en tidligere industribygning på Aarhusvej 19.
29. juni 2021 kl. 18:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Med Axel Castenschiold og Joachim Wagner i spidsen åbnede for et en håndfuld uger siden et padel-tenniscenter i en tidligere industribygning på Aarhusvej 19. Centret har fået navnet Match Padel Nykøbing Falster, da man er den del af kæden Match Padel Danmark.

Der er tale om et moderne center med fire doublebaner på 20 x 10 meter og syv meter til loftet. Banerne er af bedste kvalitet med samme underlag som anvendes på World Padel Tour - Mondo Supercourt. Med hensyn til omklædningsfaciliteter består disse af en helt ny skurvogn med tre kabiner fuldt indrettet med brusekabine, toilet og plads til at klæde om.

- Jeg synes vi er kommet godt fra start med vores center, lyder det fra Axel Castenschiold, der tilbyder Pay & Play på alle dage fra klokken 6 til 23.

Selve bookingen foregår online, og når man har betalt, får man en kode til døren, som man kan benytte fra cirka en halv time inden den reserverede banetid. Hver bane har sit eget lysanlæg, som tænder og slukker automatisk, så når tiden er gået, slukker lyset på banen.

- Når man booker en bane, følger der bat og bolde med, så man skal egentlig bare have tøj og sko med selv, fortæller han.

Annonce

Padel er ingen ny sport, men den har ganske vidst været længe om at finde vej til Danmark. I skarp kontrast, er spillet en udbredt sportsgren i Sverige, og i Spanien er den målt ud fra antal udøvere kun overgået af fodbold. Spillet kan i grove træk beskrives som 20 procent squash og 80 procent tennis.

- Padel er let at gå til. Det kræver ikke de store tekniske eller fysiske færdigheder, før spillerne har sjove, lange dueller, understreger Axel Castenschiold, der selvfølgelig selv er padel-spiller.

Bold, net og pointsystem er naturligvis overført fra tennis hvorimod den aktive brug af vægge stammer fra squash. Det anlagte tæppe er blødt at bevæge sig på og derfor skånsomt mod knæ og led. Skader som fiberspringninger, korsbånd, og tennisalbue er således ikke udbredt i padel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE