cookie-og-privatlivspolitik
Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker også reaktionsevne, balance og muskler gennem forebyggende træning.
Foto: DGI

Ugeavisen Guldborgsund

Bordtennis for 60+'erne

Nykøbing Falster Bordtennisklub tilbyder fremover bordtennis til alle over 60 år i forbindelse med satsningen BAT 60+ fra DGI Bordtennis og Bordtennis Danmark.
07. september 2021 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Er du over 60 år? Vil du gerne styrke både krop og sind på samme tid, og sikre dig en sund aldring? Så er bordtennis måske lige noget for dig. Fremover tilbyder Nykøbing Falster Bordtennisklub træning til alle lokale seniorer uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset 60+'ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen.

Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker også reaktionsevne, balance og muskler gennem forebyggende træning. Bordtennis er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter.

- Alle kan således være med på tværs af form og ambitioner, da spillet kan varieres i tempo og intensitet. Samtidig er det sociale en stor del af spillet, og der vil blive taget godt i mod nye spillere, så du får lyst til at blive hængende og komme igen, fortæller Lis Hævdholm, FU-medlem for BAT60+.

Væksten i antallet blandt bordtennisspillere over 60 år i Danmark er på over 100 procent de seneste fire år. Næsten 4.000 flere 60+ bordtennisspillere er kommet til sporten siden 2016 og fremgangen må forventes at fortsætte de kommende år.

- Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man har lidt skavanker, belastninger eller skader fra gamle dage. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig kan få masser af sved på panden, konkurrence eller fællesskab, siger Lis Hævdholm.

Annonce

Åbent hus i uge 37

Vil du prøve at spille bordtennis, og være en del af det nye seniorhold i Nykøbing Falster Bordtennisklub, så mød op i Ejegodhallen, Møllevej 7 i Nykøbing, hvor der er åbent hus mandag 13. september klokken 19 til 21 og onsdag 15. september fra klokken 18 til 19.30. Du kan selvfølgelig låne bord, bat og bold i klubben, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

ksaKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE