cookie-og-privatlivspolitik
Jim Jørgensen fra Pejsemontøren er klar til Green Fire Days.
Jim Jørgensen fra Pejsemontøren er klar til Green Fire Days.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Brændeovn er lun glæde - kom til Green Fire Days

De danske pejsebutikker byder kunderne inden for til en weekend, hvor brændefyring, hygge og livskvalitet er i højsædet.
20. september 2020 kl. 09:09 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

MARIELYST Efteråret banker på, og inden længe skal vi tænde op i brændeovnen. For rigtig mange danskere er de knitrende flammer og den effektive "nærvarme" fra brændeovnen tæt forbundet med hyggeligt samvær og livskvalitet.

For at inspirere kunderne til at få endnu mere glæde af deres brændeovn, inviterer medlemmerne af Danske Pejsebutikkers Brancheforening til Green Fire Days i weekenden 25. og 26. september.

Her vil en række aktiviteter sætte fokus på emner, der er relevante for Danmarks cirka 700.000 brændeovnsejere:

Rigtig optænding og fyring, køb og opbevaring af brænde, vedligeholdelse af ovn og skorsten samt en række sjove og spændende aktiviteter, konkurrencer med videre for børn og voksne.


Service og rådgivning

Pejsemontøren i Marielyst er blandt de butikker, der inviterer til Green Fire Days.

- Størstedelen af vores kunder bruger deres brændeovn til at hygge sig med i den kolde tid, og glæden bliver kun endnu større, når brændeovnen er godt vedligeholdt og man bruger det rigtige brænde, siger Jim Jørgensen fra Pejsemontøren, og han tilføjer:

- De danske pejsebutikker kan tilbyde en service og en rådgivning, som forbrugerne ikke kan få andre steder. Uanset om man står over for at købe sin første brændeovn eller har haft brændeovn i mange år, kan vi bidrage med viden og gode råd. Brændeovnene har udviklet sig meget inden for de seneste år. Større glaspartier og enkel betjening gør det nemmere for brugerne at tænde op, og derefter kan de bare læne sig tilbage og nyde synet af flammerne. Vi håber, kunderne tager godt imod denne mulighed, så vi kan gøre Green Fire Days til en årlig tilbagevendende tradition.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce