cookie-og-privatlivspolitik
Kristina "Mulle" Kristiansen, her i aktion i nederlaget mod Holstebro, blev skadet mod Ajax i onsdags. Forhåbentligt er hun klar til hjemmekampen mod Randers.
Kristina "Mulle" Kristiansen, her i aktion i nederlaget mod Holstebro, blev skadet mod Ajax i onsdags. Forhåbentligt er hun klar til hjemmekampen mod Randers.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Bundholdene lægger sig ikke bare ned

NFH spiller i aften mod Randers HK.
08. februar 2021 kl. 08:49 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING For blot tre uger siden, nærmere betegnet onsdag 20. januar, spillede NFH en brandkamp hjemme i Lånlet Arena mod de regerende danske mestre og Champions League-deltagere fra Team Esbjerg, der blev sendt hjem med et nederlag på 32-28 i Bambusa Kvindeligaen.

Det fornemme resultat gav fornyet optimisme hos gule og måske kunne man endda forbedre 6. pladsen ved at indhente København på 5. pladsen. For godt nok var Odense næste modstander i et opgør, der da også blev tabt med 33-30 efter en fin indsats, men herefter ventede der så fem kampe mod modstandere fra den nederste trediedel af tabellen - TTH Holstebro, Ajax København, Randers HK, Horsens HK og Skanderborg. På papiret ti point....

Men sådan kommer det ikke.

Hjemmekampen mod TTH Holstebro forrige lørdag blev efter en skuffende indsats tabt med 27-29. NFH havde ellers en føring på 24-20, men formåede ikke at lukke opgøret mod de undertippede vestjyder, der dermed har taget tre point i de to indbyrdes kampe med NFH.

En chance for at revanchere sig for den blege indsats kom så i onsdags i udekampen mod Ajax København. Her lykkedes det heller ikke, at hive en sejr i land - til trods for en føring på tre mål i midten af anden halvleg.

Annonce

Kampen sluttede 25-25 og det var faktisk NFH, der udlignede med 35 sekunder igen. Begge hold havde herefter muligheden for at score sejrsmålet. Men hverken Ajax eller NFH formåede at lave et sejrsmål.

Med til historien hører dog også, at NFH's drivkraft Kristina "Mulle" Kristiansen blev fiberskadet i starten af anden halvleg - udover, at Dione Housheer og Emilie Steffensen heller ikke var med grundet skader.

Lad os håbe at en eller to af trioen er med, når NFH mandag klokken 20 i indeværende uge tager imod Randers HK hjemme i Lånlet Arena.

Nu skal der en sejr til, for ellers kan man godt komme i problemer med at sikre sig mindst 8. pladsen og dermed adgang til slutspillet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE