cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing F. - den gamle købstad har masser af spændende ting at byde på. Så ta' med på en guidet bytur.
Nykøbing F. - den gamle købstad har masser af spændende ting at byde på. Så ta' med på en guidet bytur.
Foto: Museum Lolland-Falster

Ugeavisen Guldborgsund

Byen under overfladen

Kom med en af Museum Lolland-Falsters museumsinspektører på tur i den gamle købstad. Oplevelsen afsluttes med en kølig drink hos Marius Mortensens efterfølger.
13. juli 2020 kl. 09:05 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Ved du, hvorfor der ligger et hus i Nykøbing, der er opkaldt efter den russiske zar? Eller hvorfor der er så mange steder i byen, der hedder noget royalt?

Det og meget mere kan du få indblik i, når Museum Lolland-Falster inviterer børn og voksne til at komme med en tur rundt i den gamle købstad. Disse finder sted tirsdag i indeværende uge og de tre næste tirsdage - alle dage klokken 14 med mødested Slotsbryggen 5.

Deltagerne går på opdagelse i de små stræder, går i dronning Sophies fodspor og kommer helt tæt på dengang, der lå et imponerende renæssanceslot lige midt i Nykøbing.

Turen slutter hos vin- og tobaksforhandler Marius Mortensens Efterfølger, hvor der er et forfriskende glas, alt imens indehaveren fortæller om forretningen, der er en af verdens 10 ældste tobaksforretninger.

Regeringens sommerpakker giver 50 % rabat på selve byvandringen, tilmelding kræves, og der er et begrænset antal pladser.

Turen, der varer ca. en time, er for både børn og voksne og billet købes via www.museumlollandfalster.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce