cookie-og-privatlivspolitik
Hele vejen fra Ukraine har Cirkus Baldoni hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, nemlig Denis. Det er utroligt, hvad han kan bære på sine store skuldre!
Hele vejen fra Ukraine har Cirkus Baldoni hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, nemlig Denis. Det er utroligt, hvad han kan bære på sine store skuldre!
Foto: Cirkus Baldoni

Ugeavisen Guldborgsund

Cirkus Baldoni er på vej til LF!

Det herlige cirkus besøger som det eneste Lolland-Falster med forestillinger i Sildestrup, Nysted, Kramnitze, Nakskov, Nykøbing og Marielyst.
14. juli 2020 kl. 07:06 Af Manfred Sørensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Til trods for corona-situationen skal vi på Lolland-Falster heldigvis IKKE i denne sommer undvære cirkus. For Cirkus Baldoni er i disse uger og måneder på landevejene og lægger som det eneste vejen forbi LF.

Det sker mandag 20. juli kl. 15 og tirsdag 21. juli kl. 17 i Sildestrup ved Sildestrup Øvej, onsdag 22. juli kl. 17 i Nysted ved Skansevej. torsdag 23. juli kl. 17 Kramnitze ved Western Camp, fredag 24. juli kl. 17 i Nakskov på cirkuspladsen ved Maglehøjvej 1, lørdag 25. juli kl. 15 Nykøbing ved Nykøbing F Hallen og fra 26. juli til og med 29. juli i Marielyst bag OK tanken, Marielyst Strandvej.

- Vi glæder os vanvittig meget til at komme til Lolland-Falster og vise vores show, som vi år har kaldt for "Power", lyder det fra Camilla Frimann, der blandt andet er pressechef for Cirkus Baldoni.

Publikum skla opleve en bred vifte af fantastiske artister, som er hentet fra stort set alle egne af Europa og som de sidste mange år er showet helt uden dyr.

Man kan glæde sig til et show med internationale topartister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater samt en af verdens stærkeste mænd .

Hele vejen fra Ukraine har Cirkus Baldoni hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, nemlig Denis. Se ham trække en stor 4-hjulstrækker ind i manegen, blot med tænderne!

Fra Belgien kommer smukke Martyn, en sand kunstner på sit felt, nemlig quickchange og fra Tjekkiet superakrobaten Michail.

Udover det er der smukke smukke kvinder, der udover at lave halsbrækkende stunts i luften også mestrer hula hoop kunsten til fulde. Intet show uden klovner og selvfølgelig er løven Leonardo også med. Han sørger for sammen med direktør Baldoni, at følge publikum sikkert igennem forestillingen.

- Vi følger naturligvis regeringens retningslinjer nøje med påbud og sikkerhedsforanstaltninger, understreger Camilla Frimann.

Billetter til forestillingerne kan købes på wwwbaldoni.dk, ligesom det også er muligt at reservere på telefon 208 66010 hverdage mellem kl. 9 og 14, weekender mellem kl. 11 og 13 og på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce