cookie-og-privatlivspolitik
Forestillingen i år kommer til at indeholde gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show, dans og artisteri.
Forestillingen i år kommer til at indeholde gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show, dans og artisteri.
Foto: Cirkus Baldoni

Ugeavisen Guldborgsund

Cirkus Baldoni rykker ud

- og kommer til Lolland-Falster i denne uge.
21. juli 2021 kl. 06:15 Af Manfred Sørensen

LOLLAND-FALSTER Som det eneste cirkus i denne sommer er Cirkus Baldoni klar til at indtage Lolland-Falster. Det sker med cirkusets 20-års jubilæumsshow, der har titlen "Det for vildt!!!"

- Og det er det. I år byder vi som altid på en bred vifte af fantastiske artister, som vi har hentet fra stort set alle egne af Europa. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis I ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her. Ønsker I derimod at se et fantastisk show, med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, og top stærke akrobater, så kan I roligt sætte Jer tilbage i stolene og lade Jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Vores artister er specielt udvalgt til at give Jer kære publikum en oplevelse i absolut særklasse, lyder det fra Camilla Frimann fra Cirkus Baldoni.

Forestillingen i år kommer til at indeholde gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.

Det er også muligt, at reservere billetter på tlf. 2086 6010 hverdage klokken 9 til 14, weekender klokken 11 til 13 og på cirkuspladsen fra én time før forestillingen.

Annonce

Cirkus Baldoni gæster Sildestrup 20. juli, Nykøbing 24. juli, Marielyst 25., 26. og 27. juli, Kramnitze 28. juli, Nakskov 29. og 30. juli samt Nørre Alslev 31. juli.

Cikus Baldoni oplyser, at man - af hensyn til corona-smitterisikoen - ligesom sidste år automatisk sørger for, at der er en tom plads mellem hver familie, og i logerne sidder der kun én familie, som dog minimum skal betale for fire pladser.

Derudover kræves der gyldigt coronapas for personer over 15 år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE