cookie-og-privatlivspolitik
Ved koncerten på Marielyst medbringer Caroline Henderson en trio bestående af tre musikere fra toppen af den danske jazzscene.
Foto: Møller Magnus

Ugeavisen Guldborgsund

Danmarks jazzdiva kommer til Marielyst

Som en af landets absolut førende sangere besøger Caroline Henderson Højskolen Marielyst .
20. juni 2020 kl. 06:51 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

MARIELYST Musikforeningen Jazz på Tværs havde sit første arrangement 30. januar, hvor Miriam Mandipira optrådte med en forrygende koncert for fulde huse på Kulturfabrikken i Nykøbing F. Herefter måtte musikforeningen midlertidigt stoppe sin virksomhed som følge af corona-virussen og myndighedernes krav om at indstille de kulturelle aktiviteter landet over.

- Det har virkelig været en nedtur at skulle udsætte vores forårskoncerter efter en kanon start med stor publikumsopbakning. Men med de seneste udmeldinger fra regeringen er trykket fra Covid-19 lettet så meget, at vi kan komme i gang igen. Vi glæder os derfor vildt meget til at præsentere Caroline Henderson med trio 25. juni ved en friluftskoncert på Højskolen Marielyst, siger Jørgen Lykke Madsen fra Jazz på Tværs.

Ved koncerten på Marielyst medbringer Caroline Henderson en trio bestående af tre musikere fra toppen af den danske jazzscene: Nikolaj Hess - piano, Daniel Franck - bas og Jakob Højer - trommer.

- Vi er naturligvis helt opmærksomme på de særlige forhold koncerten skal afvikles under. Sammen med højskolens personale vil vi bl.a. sikre afstand mellem publikum efter de regler, der er udstukket fra regeringen, slutter Jørgen Lykke Madsen.

Der er allerede solgt mere end 100 billetter til koncerten, og antallet af billetter til salg vil være begrænset som følge af Covid-19. Det overvejes i den forbindelse at dublere koncerten, hvis den i tilfælde af dårligt vejr skal holdes indendørs på højskolen, så der bliver 2 koncerter med Caroline Henderson 25. juni.

Nærmere oplysninger herom på foreningens hjemmeside www.jazzpaatvaers.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce