cookie-og-privatlivspolitik
Wegners bamsestol - verdensberømt dansk design.
Wegners bamsestol - verdensberømt dansk design.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Dansk design

Thomas Dickson holder foredrag om dansk design i Sognehuset i Nysted. Han har har blandt andet skrevet bogen "Dansk design".
11. februar 2020 kl. 06:41 Af Manfred Sørensen

Annonce

Design er mere end lækker formgivning. Det drejer sig også om nyskabelse og funktionalitet i hverdagen.

Vi har alle hørt om dansk design og især dets guldalder i tiden efter 2. verdenskrig - om møblerne, lamperne, porcelænet og sølvet. Men hvordan havnede dansk design i verdenseliten? Søndag 16. februar klokken 13.30 arrangerer Folkeuniversitetet i Nysted foredrag i Sognehuset, Østergade 24C.

Thomas Dickson fortæller her den rigt illustrerede historie om, hvad der skabte succesen, både om de mennesker, der stod bag - blandt andet Wegner, Juhl, Bojesen, PH, Panton, Arne Jacobsen og Nanna Ditzel - og hvad der skete i samtiden, der gjorde det muligt. Desuden giver han et bud på, hvad vejen frem for dansk design måske er...

Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce