cookie-og-privatlivspolitik
De seneste to hjemmekampe er begget sluttet med pointdeling. På lørdag skal Søren Christensen og co. så forsøge at hente alle tre point.
De seneste to hjemmekampe er begget sluttet med pointdeling. På lørdag skal Søren Christensen og co. så forsøge at hente alle tre point.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

De gode takter skal findes frem igen

NFC får i eftermiddag besøg af oprykkerne fra Roskilde KFUM. Sidst blev de tromlet ned med hele 4-0!
17. april 2021 kl. 06:23 Af Manfred Sørensen

NYKØBING NFC har i skrivende stund (inden den forgangne weekends udekamp mod FC Roskilde), hvor der er afviklet 18 kampe scoret 44 mål. Holdet er det suverænt målfarligste i 2. division pulje 2, hvilket da også har indbragt en 1. plads.

Men i de seneste to hjemmekampe i CM Arena mod henholdsvis Hillerød og Vanløse og udekampen i fredags mod FC Roskildehar det været så som så med angribernes målfarlighed. Det er de godt 270 minutters fodbold kun blevet til en to NFC-scoringer.

Det har naturligvis også udmøntet sig i et noget magert udbytte på blot to point, hvilket selvfølgelig er for lidt, når man har ambitioner om at bevare 1. pladsen og rykke op i 1. division. Men heldigvis har nærmeste forfølger, HIK, også været på slingrekurs på de seneste og afstanden er trods alt på hele seks point.

Lad os så håbe, at NFC finder de gode offensive takter frem igen i eftermiddag, hvor Roskilde KFUM kommer på besøg i CM Arena.

Oprykkerne har gjort det ok og ligger faktisk side om side i tabellen med domkirkebyens "store" klub FC Roskilde.

Annonce

Der var dog stor forskel i det første opgør tilbage i oktober i Lillevang Idrætscenter, hvor NFC var totaldominerende og vandt med hele 4-0.

Her lagde angriber Mathias Kristensen for efter 25. minutter spil. Han var også på spil til 2-0 kort før pausen.

I anden halvleg blev sejren cementeret til 3-0 og 4-0 ved henholdsvis Mads Carlson og Chris Thorsheim.

Så der er ingen tvivl om, at Roskilde-spillerne har masser respekt med til Nykøbing på i dag, hvilket nok - igen - vil betyde, at NFC skal op imod en defensivt indstillet modstander, der ikke er kommet for at underholde det publikum, som ikke vil være at finde på lægterne...

Vi kan så bare håbe på, at NFC forstår at løse opgaven bedre, end det var tilfældet mod Hillerød og Vanløse.

Annonce

Kampen fløjtes op klokken 15 og kan følges i Radio Sydhavsøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE