cookie-og-privatlivspolitik
Der er allerede gang i konfirmationskjolerne til 2022.
Der er allerede gang i konfirmationskjolerne til 2022.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Der er godt gang i kjolesalget hos Din Butik

- og torsdag, fredag og lørdag fejres butikkens 43 års fødselsdag i Nørre Alslev.
18. september 2021 kl. 06:54 Af Katrine Sabroe Christensen

NØRRE ALSLEV Der er for alvor kommet gang i familiefesterne rundt omkring. og det kan mærkes hos Din Butik i Centret i Nørre Alslev, hvor Annelise Møller har travlt med at sælge kjoler til de store mærkedage.

- Mange skal til konfirmation eller bryllup, og så vil man jo gerne være lidt pæn i tøjet. Vi sælger rigtig mange kjoler for tiden - og det gælder mange aldersgrupper. Jeg har selv en forkærlighed for den lidt klassiske, pæne stil, hvor tøjet kan bruges ved flere lejligheder. Det er dejligt at opleve, at vi får besøg af mange nye kunder, der kommer langt væk fra for at se, hvad vi har. Men jeg forsøger da også hele tiden at have nye, spændende varer på bøjlerne, fortæller Annelise Møller, der i skrivende stund blandt andet har fokus på de nye konfirmationskjoler til 2022.

- Det er vel to måneder siden, jeg solgte de første konfirmationskjoler til årgang 2022. Vi har allerede et bredt udvalg, og de aller nyeste modeller får jeg hjem i butikken til efterårsferien i uge 42, hvor de kan vises frem. Husk at bestille tid til prøvning, opfordrer hun.

Torsdag, fredag og lørdag i denne uge er butikken klar med nogle gode fødselsdagstilbud i anledningen af butikkens 43 års fødselsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE