cookie-og-privatlivspolitik
Trine Kelfast er instruktør på rulleskøjteholdet, og hun er også 5-dobbelt Danmarksmester i kunstrulleskøjteløb.
Trine Kelfast er instruktør på rulleskøjteholdet, og hun er også 5-dobbelt Danmarksmester i kunstrulleskøjteløb.
Foto: NAG

Ugeavisen Guldborgsund

Der er over 25 hold i sving hver uge

Nørre Alslev Gymnastikforening er klar med motionstilbud til alle aldre - en af foreningens nyheder er et rulleskøjtehold med den 5-dobbelte Danmarksmester i kunstrulleskøjteløb og erfarne træner Trine Kelfast.
04. september 2020 kl. 06:46 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NØRRE ALSLEV Nørre Alslev Gymnastikforening er klar til sæsonstart med nye hold på programmet. Hele tre nye hold skal gøre flere aktive i, og med over 25 ugentlige hold ved sæsonstarten i foreningen er der noget for enhver.

NAG er en breddeforening, som rigtig gerne vil have et motionstilbud til alle aldersgrupper. Derfor startes tre nye hold op denne sæson foruden de gode velkendte hold.

- Vi glæder os meget til at introducere vores rulleskøjtehold for 4.-7. klasse med den 5-dobbelte Danmarksmester i kunstrulleskøjteløb og erfarne træner fra Næstved rulleskøjteklub, Trine Kelfast, som træner. Der er ikke tilsvarende hold hernede, så det bliver rigtig spændende, fortæller Sara Skov fra NAG.

Rulleskøjteholdet er en blanding af træning med og uden skøjter, forskellige øvelser og en masse sjov på hjul.

Holdet træner om tirsdagen klokken 17 til 18 i multihallen i Nørre Alslev. På voksen-siden er der to nye og meget forskellige tilbud på programmet.

- Vi kommer til at tilbyde Stillevandring med mindfulness året rundt i Bavnehøj fritidsområde, og i den anden ende af skalaen får de danseglade lidt mere styrketræning med Crossdance Power, fortæller Sara.

Stillevandring med mindfulness består af 10 vandringer fordelt over året, med introduktion til forskellige mindfulness-principper og oplevelsen af årstidernes skiften under stillevandringen.

Crossdance Power er en gren af Crossdance-konceptet, men med endnu mere fokus på styrketræning - også med vægte. Holdet træner hver torsdag klokken 19-20 i multihallen i Nørre Alslev.

Ud over foreningens tre nye hold, er alle de velkendte hold i foreningen også klar til sæsonstart. Således er der forskellige børnegymnastik-hold fra 1 år-4. klasse og Junior Jumping Fitness fra 4. klasse og op.

Desuden har foreningen Nordfalsters største udbud af holdtræning. Det gælder både Crossdance, CrossGym, Jumping Fitness, FunFit (kvinder), Hatha yoga, Yin yoga, Mandeholdet (floorball), Bevæg dig glad, Idræt om Dagen, Mandfolk på MTB, Aqua fitness og varmtvandstræning.

Flere informationer kan ses på www.na-gym.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce