cookie-og-privatlivspolitik
Stregspiller Johanna Forsberg, der scorede to gange mod Aarhus i sidste uge, kan sammen med holdkammeraterne se frem til nogle spændende opgaver i det kommende slutspil.
Stregspiller Johanna Forsberg, der scorede to gange mod Aarhus i sidste uge, kan sammen med holdkammeraterne se frem til nogle spændende opgaver i det kommende slutspil.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Det blir' Odense, Viborg og Aarhus

NFH vandt også det sidste opgør i slutspillet og slutter på en sjetteplads.
16. marts 2021 kl. 06:47 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Med en sejr på 34-26 (18-13) over Aarhus United satte NFH et fint punktum for grundspillet i Bambusa Kvindeligaen.

Sejren onsdag i sidste uge hjemme i Lånlet Arena kom i hus på en forholdsvis suveræn måde, ikke mindst taget i betragtning, at de gule udover Emilie Steffensen og Dione Housheer også måtte se bort fra støtter som Johanna Westberg (småsyg) og Lærke Nolsøe Pedersen, der måtte melde afbud af private årsager.

Efter en lidt falmende start fik NFH med Kristian "Mulle" Kristiansen ved styrepinden gang i spillet - ikke mindst kontraspillet nærmest sad i skabet.

Ved pausen førte NFH med fem og man troede resten af kampen ville blive "en dag på kontoret" for NFH. Men pludselig havde østjyderne reduceret til 19-18.

Så fandt NFH heldigvis melodien igen og ved hjælp af blandt andet syv mod seks-spil bragte NFH sig afgørende foran med 26-20. Resten af kampen var kosmetik.

Annonce

NFH slutter på sjettepladsen, idet det ikke lykkedes at overhale København Håndbold, der ikke satte point til i opgøret mod Ajax.

Det betyder, at NFH kommer i slutspilspulje med Odense Håndbold, Viborg og netop Aarhus United.

De to førstnævnte har henholdsvis to og et point med sig inden der tages hul på en dobbeltturnering.

Den anden pulje består af Team Esbjerg, Herning-Ikast, København Håndbold og Silkeborg/Voel KFUM.

Nummer 1 og 2 fra de to puljer kvalificerer sig til semifinalerne.

Annonce

En spændende opgave for NFH, der udover Aarhus altså dermed også skal slutte højere end Odense eller Viborg - eller begge.

Det bliver svært, men ikke umulig for cheftræner Jakob Larsens tropper, der immervæk rundende slutspillet af med at vinde de sidste seks kampe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE