cookie-og-privatlivspolitik
I Nykøbing Falster Brandmuseum erAllan Bruun, Leif "Luffe Jepson og formand Jørgen Ottesen naturligvis ikke glade for, at man ikke kan tage hul på sæsonen med åben i museerne og aktiviteterne med blandt andet torvejazz på fredage i sommermånederne.
I Nykøbing Falster Brandmuseum erAllan Bruun, Leif "Luffe Jepson og formand Jørgen Ottesen naturligvis ikke glade for, at man ikke kan tage hul på sæsonen med åben i museerne og aktiviteterne med blandt andet torvejazz på fredage i sommermånederne.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Det bliver en rolig sommer

Nykøbing F. Brandmuseum og Triangelklubben har ikke åbnet museerne og foreløbig aflyst et hav af arrangementer.
07. maj 2020 kl. 06:02 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Covid 19 har jo desværre også stor indflydelse på de mange aktiviteter og tiltag, som Nykøbing F. Brandmuseum og Triangelklubben havde planlagt i de kommende måneder. Det betyder, at museerne - Brand- og redningsmuseet, Frisørmuseet, Fotomuseet og B&O museet ikke blev åbnet, som de plejer 1. maj og først gør det, når Danmark igen åbner. På fredage fra og med 19. juni til og med 7. august var der planlagt hele otte fredage med musikalsk torveunderholdning, bedre kendt som den traditionsrige torvejazz. Her skulle orkestre som blandt andet Finney's Jazzmen og Max Lager's New Orleans Stompers havde sørget for god sommerstemning, som vi har kendt den i Nykøbing i årevis....

- Vi havde også planlagt sommerfest 4. juli på "Det gamle gasværk" med Værestedet Perronen og Brandmuseet. En fest til gavn for udsatte i Nykøbing. Her skulle der blandt andet havde været koncert med Sweetharts med Pernille Højmark, fortæller Jørgen O. Ottesen fra Nykøbing Falster Brandmuseum.

1. august skulle den havde stået på et veteranrally med 60 gamle brand- og redningsbiler lastbiler, personblier og motorcykler fra hele landet. Det bliver heller ikke til noget, som det ser ud nu.

- De nævnte er kun vore egne arrangementer. Men vi ved, at vi skulle have deltaget i ca. 12 andre arrangementer. Disse arrangementer er på nuværende også aflyst eller udskudt, så det bliver en meget rolig sommer for Brandmuseet, lyder det fra Jørgen O. Ottesen.

Han vil gerne takke alle samarbejdspartnere og gæster for at have tålmodighed i denne coronatid og understreger, at hvis der skulle ske ændringer, vil man selvfølgelig tage højde for det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce