cookie-og-privatlivspolitik
- Det er noget rigtig møg. I situationen er det det bedste, vi kan gøre, siger Mickey Pless.
- Det er noget rigtig møg. I situationen er det det bedste, vi kan gøre, siger Mickey Pless.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Det er en tung og svær beslutning

1. juli begynder det officielle billetsalg til 2021-udgaven af revyen.
13. maj 2020 kl. 06:53 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Revydirektør Mickey Pless har som tidligere nævnt i samråd med resten af holdet bag årets revy besluttet at aflyse samtlige forestillinger på grund af coronakrisen.

- Situationen gør simpelthen, at det ikke er forsvarligt. Jeg vil ikke udsætte hverken mit hold eller mine gæster for den risiko, der er forbundet med at gennemføre forestillingen, og det vigtigste er altså medarbejderne og gæsternes sikkerhed. Samtidig er der for meget uvished om forsamlingsforbuddet, siger Mickey Pless i en pressemeddelelse.

Overfor Folketidende lægger han ikke skjul på, at det har været en tung og svær beslutning.

- Det er noget rigtig møg, men jeg ser ikke andre muligheder. I situationen er det det bedste, vi kan gøre, siger Mickey Pless.

Det samlede publikumstal har flere gange ligget omkring de 30.000.

- Økonomisk er det et ordentligt slag i masken for os. Billetsalget har været meget svigtende de sidste syv-otte uger på grund af coronaen, men jeg appellerer til, at de, der havde købt billetter til forestillingerne i år, vælger at bytte dem til en billet eller et gavekort til næste års revy, siger Mickey Pless.

Udover det økonomiske aspekt fylder ærgrelsen over ikke at få lov at stå på scenen og underholde en fyldt sal også meget mentalt lige nu.


Nyt hold

Men selv om det altså forventes, at Nykøbing F. Revyen er tilbage på scenen i 2021, så bliver det ikke med samme hold af skuespillere som i år. Faktisk vil der kun være en enkelt tilbage fra 2020-holdet, fortæller Mickey Pless uden at afsløre, hvem det er.

Han afslørede dog det første navn i en video på revyens facebookside i sidste uge Det er Rasmus Krogsgaard, som flere gange tidligere har medvirket i Nykøbing F. Revyen.

1. juli begynder det officielle billetsalg til 2021-udgaven af revyen.


Reaktionen

Flere hundrede revygæster har allerede henvendt sig for enten at få deres billet overført til næste års forestilling eller få deres penge tilbage. Indtil videre har cirka 55 procent af revygæsterne valgt at få ombyttet deres billetter, mens resten har valgt at få pengene igen, oplyser Mickey Pless.

- Men de, der skriver og beder om at få pengene refunderet, skriver også, at de kommer igen til næste år, fortsætter han.

 Ligger man inde med et gavekort til 2020-revyen, behøver man ikke at foretage sig noget, da det automatisk bliver forlænget til 2021.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce