cookie-og-privatlivspolitik
I stedet for late night indbyder André Andersen og Vores Nykøbing til "Støt lokalt" uge...
I stedet for late night indbyder André Andersen og Vores Nykøbing til "Støt lokalt" uge...
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

"Det er piv-ærgerligt!"

Vores Nykøbing har valgt at aflyse den ellers planlagte late night på fredag.
28. september 2020 kl. 09:04 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Det er en kendsgerning af den planlagte late night på fredag er blevet aflyst.

- Der er tradition for, at late night i oktober er rigtig god for vores medlemmer. Så det er "piv-ærgerligt", at vi i Vores Nykøbing har måtte træffe valget om at aflyse arrangementet. Men vi skal passe på hinanden i disse tider. Og så må vi sadle lidt om. I stedet har vi opfordret medlemsbutikkerne til at sprede deres gode tilbud ud over hele ugen i stedet. På den måde håber vi, at det kan undgås, at kunderne samles og står tæt i en kø efter de gode tilbud. Se meget mere her i Ugeavisen, og hold øje med Vores Nykøbings Facebookside, hvor der dagligt vil blive lagt dagstilbud op fra byens forretninger, fortæller André Andersen fra Vores Nykøbing.

Samtidig lyder der en stor opfordring om, at vi fortsætter med at handle i de lokale butikker.

- Vi har en rigtig god handelsby, og den skal vi værne om. Heldigvis har vi lokalt et lavt smittetryk, og det skal vi selvfølgelig passe på ikke ændrer sig. Det er stadig muligt at gå ud og handle sikkert ind i byens forretninger, hvor der alle steder er håndsprit til rådighed og restriktioner for, hvor mange man må være i forretningen på én gang. Jeg må også opfordre til, at vi stadig benytter byens restauranter og cafeer, også selv om det kun er for at hente take away. På Torvet er der mange steder med udendørs servering, hvis man er mere tryg ved det, lyder det fra André Andersen.

Han oplyser også, at en del af byens forretninger arbejder på at få nethandel op at køre. Og i mellemtiden kan de og kunderne stadig benytte sig af muligheden ved at handle på voresgaveshop.dk, der fungerer som "click & collect".

Annonce

Den planlagte Kulturnat arrageret af Guldborgsund Kommune er også aflyst.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE