cookie-og-privatlivspolitik
Træner Henrik Thomsen (foto)  ligger med 14 sejre på 2. pladsen efter træner Rene Kjær, der har 16 triumfer.
Træner Henrik Thomsen (foto) ligger med 14 sejre på 2. pladsen efter træner Rene Kjær, der har 16 triumfer.
Foto: Danny Stenbæk

Ugeavisen Guldborgsund

Det kan blive spændende til og med sidste løbsdag

Næstsidste løbsdag på travbanen på torsdag.
24. november 2021 kl. 17:29 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Der resterer kun to løbsdage i 2021 på NFT, nemlig torsdag 25. november og lørdag 11. december, inden mange af hestene får en velfortjent ferie, inden den nye sæson skydes i gang lørdag 2. april 2022.

Sidste løbsdags mesterskabsdag var en stor succes, og træner Henrik Thomsen, NFT, tog sig af treårsmesterskabet efter en magtdemonstration mod stærke konkurrenter. Mulberry viste alle bagsko i en enestående opvisning fra spids.

Træner René Kjær dobbeltsejrede, og dermed fører han i kampen om titlen med 16 triumfer foran Henrik Thomsen med 14 sejre.

Det kan altså blive meget tæt og spændende på finaledagen lørdag 11. december.


Også tæthos amatørkuskene

Det samme kan blive tilfældet hos amatørkuskene, hvor Jan Kramer, der er tidligere træner på banen, var godt kørende sidste løbsdag med to sejre. Kramer har syv sejre og følges af Flemming Nielsen, der også er tidligere træner - i Charlottenlund - med seks æresrunder.

Annonce

Monterytterne har Camilla Spuhr Jensen i spidsen med to sejre, mens Anders Rygaard Jensen formentlig tager titlen med en enkelt sejr hos jockeyerne.

Der er 10.000 kroner på højkant til den oftest sejrende hest, og her skaffede Staro Next Move/Jørgen Lorentzen sig en lille fordel ved sejr sidst, mens Attention Bøgedal/Katia Bøgedal ikke fik gevinst i kamp med stærke navne.

Svenske Staro Next Move fører med syv sejre foran Attention Bøgedal med seks æresrunde.

Mulberry har vundet fem gange, men den kommer næppe til start begge løbsdage.

Til gengæld satser Staro Next Moves ejere på to starter endnu på NFT, og det gør Jägersro-hesten til klar favorit til titlen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE