cookie-og-privatlivspolitik
NAG ruller derudaf med sit store hold for kunstrulleskøjteløbere.
NAG ruller derudaf med sit store hold for kunstrulleskøjteløbere.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Det ruller bare derudaf for NAG

Det er blandt andet midler fra Bevæg dig for livet-puljen, DIF og DGI's foreningspulje, der gør det muligt, at NAG har et hold for kunstrulleskøjteløb.
20. november 2020 kl. 09:09 Af Katrine Sabroe Christensen

NØRRE ALSLEV En af de store trends for tiden er kunstrulleskøjteløb, og det har de også luret i Nørre Alslev Gymnastikforening.

- Vi er en breddeforening, som hele tiden forsøger at have en kombination af den traditionelle gymnastik og nye bevægelsesformer, som en del af foreningens tilbud. Vi er altid på udkig efter nye, spændende hold til vores forening, og derfor er vi rigtig glade for, at vi som de første på Lolland-Falster, kan tilbyde kunstrulleskøjteløb med en dygtig og erfaren træner Trine Trine Qupersimat Kelfast, der er tidligere professionel kunstrulleskøjteløber Foreningen kommer i denne sæson til at investere 30-40.000 kroner i rulleskøjteholdet. Investeringen er en kombination af midler fra Bevæg dig for livet-puljen, DIF og DGI's foreningspulje, lyder det fra Sara Skov Bondehøj fra Nørre Alslev Gymnastikforening.

- Kunstrulleskøjteløb er en kæmpe sport - blandt andet i Tyskland, der stiller op til VM hvert år. Og det er jo drømmen. At det danske landshold får sin første løber med fra Nørre Alslevs rulleskøjtehold. Drømmen startede med at Sara, der er bestyrelsesformand for NAG ringede og spurgte ind til sporten og mit kendskab til sporten, da jeg har været tilknyttet til Næstved rulleskøjteklub. Men Næstved er en lang vej at kører 2-3 gange om ugen med et lille barn efter arbejde, så jeg måtte desværre tage en svær beslutning. Og ligesom den dør lukkede, åbnede der sig en anden. Og hvor er det dog fantastisk. Holdet er fyldt med talenter. Jeg er meget imponeret! Når vi først får skøjter og dragter til hele holdet, så står vi knivskarp og klar til stævner på sigt, tilføjer Trine Trine Qupersimat Kelfast.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE