cookie-og-privatlivspolitik
Anna Lagerquist og resten af holdet fik en solid sejr over Horsens. Der skal formentligt også sejre til i de tre sidste kampe, hvis det skal blive til en slutspilsplads.
Anna Lagerquist og resten af holdet fik en solid sejr over Horsens. Der skal formentligt også sejre til i de tre sidste kampe, hvis det skal blive til en slutspilsplads.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Det var Horsens og så er det videre ...

Jyderne blev i onsdags blæst ud af Lånlet Arena med 32-20. Nu er Randers kun ét point foran NFH, der spiller igen på fredag mod TTH Holstebro.
09. marts 2020 kl. 06:38 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Efter en måned uden en sejr kom NFH tilbage i sporet igen i HTH Ligaen, da nedrykningskandidaterne fra Horsens onsdag i sidste uge blev pryglet ud af Lånlet Arena med hele 32-20 efter 14-9 ved pausen.

Det var et meget motiveret hjemmehold, der præsenterede sig for de lidt mere end 1.000 tilskuere. Gæsterne blev - ikke mindst med gode contrascoringer - sat på plads lige fra starten. Hurtigt blev det til føringer på 7-1 og 9-4 og spænding om udfaldet var der aldrig. Midt i anden halvleg var føringen allerede på hele 12 mål, nemlig 24-12 og det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Uforståeligt, at dette Horsens-mandskab for blot tre uger siden formåede at besejre stærke Team Esbjerg, der trods alt fører sig frem på den europæiske scene i Champions Leauge ...

Ti markspillere kom på scoringstavlen. De tre topscorere blev Lærke Nolsøe, der lavede seks mål, mens Amalie Wulff og Dione Housheer begge blev noteret for fem af slagsen.

Sejren over østjyderne betyder, at NFH nu blot har et enkelt point op til Randers på den 8. plads, der giver adgang til slutspillet. Det er dog reelt to point, da Randers er bedre indbyrdes, hvis de to mandskaber skulle slutte med ens antal point. Aarhus United, der pt. indtager 7. pladsen, har fire point flere end NFH.

Kravene til NFH forud de tre sidste kampe er utvetydig: Få to point flere end Randers og/eller fire mere end Aarhus!

NFH's næste opgave er fredag 13. marts klokken 19.30 i Lånlet Arena mod TTH Holstebro. 4. april kommer det, der kunne ligne en nøglekamp, opgøret ude mod Aarhus United. I sidste runde, der afvikles 8. april, gælder det EH Aalborg hjemme i Nykøbing.

Randers mangler Horsens og Herning-Ikast ude og Ajax hjemme.

Ugeavisens bud er, at vinder NFH sine tre kampe, står den på slutspil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce