cookie-og-privatlivspolitik
- Kom og pynt op med din perleplade, opfordrer Dicte Stæchmann.

2

Billeder

- Kom og pynt op med din perleplade, opfordrer Dicte Stæchmann.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Dicte elsker at gøre andre glade

Krydset ved Engboulevarden og Vestensborg Allé i Nykøbing kan afhængig af årstiden være lidt af en oplevelse.
18. marts 2021 kl. 07:49 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Det har været lidt begrænset med oplevelser den seneste tid, men det forsøger Dicte Stæchmann at lave om på. Hun bor i krydset ved Engboulevarden og Vestensborg Allé, og afhængigt af årstiden pynter hun om eller laver små, sjove aktiviteter i forhaven.

- Jeg er lige blevet færdig med "Find Musen", hvor jeg lavede små hæklede mus, som jeg gemte rund omkring i forhaven. Hvis man fandt en, måtte man beholde den. Og nu hvor det er forår og snart påske ville jeg finde på noget nyt. Den nye aktivitet er, at jeg pynter op med farvestrålende perleplader - eller rettere jeg pynter op sammen med alle, der har lyst til at lave en perleplade og hængde den op sammen med de andre. Jeg har inddelt dem i temaer - bier, havfruer, Pokemons, elektronik og så videre. Har man ikke lige fået sat snor i, smider man den bare i postkassen, så klarer jeg det, smiler Dicte Stæchmann, der arbejder i SFO'en på Sophieskolen.

- En del af børnene derfra har også lavet perleplader til projektet, og alle der har været med kan hente deres plade 26. marts, og resten gemmer jeg, tilføjer hun.

Formålet med de små events er at sprede glæde og give dem inspiration til ting, de selv kan lave derhjemme.

- Det er så hyggeligt, at mange allerede har hængt deres perleplade op. Kom bare med flere - hvis det bliver nødvendigt, låner jeg kommunens hæk. Det har jeg fået lov til før, griner hun.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE