cookie-og-privatlivspolitik
Det er bestemt ikke givet, at NFH's kamp i Horsens bliver en walk over...
Det er bestemt ikke givet, at NFH's kamp i Horsens bliver en walk over...
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Drager til Jylland igen

Kan NFH vinde den tredie sejr i streg over Horsens?
20. oktober 2020 kl. 06:53 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Corona-situationen gør også sine indhug i håndboldprogrammet.

For anden gang i indeværende sæson har NFH fået flyttet et opgør i Bambusa Kvindeligaen, grundet mistanke om corona-smitte.

Udekampen onsdag i sidste uge mod Randers HK blev aflyst og flyttet til i lørdags, hvor NFH så sejrede sikkert med 34-26 over et Randers-mandskab, der stadig var corona-ramt.

Allerede på onsdag i indeværende uge skal de gule igen - og dermed for tredie gang i træk - en tur til det jyske.

Her gælder det nemlig Horsens, der er igang med sæson nummer to efter oprykningen. Østjyderne klarede akkurat skærene i sidste sæson med sølle otte point i de 23 kampe, der blev spillet, inden turneringen blev suspenderet. NFH vandt da også begge opgør med henholdsvis 31-21 i Horsens og 32-20 hjemme i Lånlet Arena.

Og selvom Horsens allerede nu har vundet to kampe - begge på hjemmebane over henholdvis Vendsyssel og Holstebro - tyder noget på, at holdet også i denne sæson skal kæmpe i bunden af Bambusa Kvindeligaen.

Dermed ikke sagt, at NFH er sikret en nem opgave i Forum Horsens onsdag aften. For kan man sætte point til i Holstebro, kan man også få det svært i Horsens ...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce