cookie-og-privatlivspolitik
Carpark North alias Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge.
Carpark North alias Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge.
Foto: Carpark North

Ugeavisen Guldborgsund

Drive-in til Carpark North!

Fredag venter rosinen i pølseenden i "Sommer i Nykøbing".
23. juni 2020 kl. 06:25 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Der har været tre filmforestillinger, stand up med Mark Le Fevre, Brian Lykke og Thomas Warberg. Og så har der været koncert med Die Herren, Ørehængerne og Zididada i forbindelse med "Sommer i Nykøbing" - Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommunes fornemme drive-in-tilbud på sukkerfabrikkens store roesamlingsplads.

Uden at forklejne de nævnte arrangementer så venter et klimaks - eller rosinen i pølseenden - for på fredag 26. juni klokken 22 blændes op for en spændende drive-in koncert samme sted med et af landets hotteste bands, nemlig Carpark North.

Og selv om musikken skal høres fra bilradion venter der helt sikkert en oplevelse, formentligt nok af en helt anden slags, end koncerttilhørere er vant til.

Carpark North har siden det selvbetitlede debutalbum fra 2003 markeret sig som et af landets største bands. Siden har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som "Transparent and Glasslike", "Human" og "Save Me From Myself", mens det guld-sælgende album "Phoenix" fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv platin-hittet "32" med Stine Bramsen.

Hits vi måske også kan høre på fredag!

Billetter fås for 505 kr. pr. bil på voresgaveshop.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce