cookie-og-privatlivspolitik
Mandag 21. december, tirsdag 22. december og onsdag 23. december er der i Nykøbings midtby åbent fra klokken 10 til 18.
Mandag 21. december, tirsdag 22. december og onsdag 23. december er der i Nykøbings midtby åbent fra klokken 10 til 18.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Du kan stadig nå det!

Der er åbent frem til 23. december.
22. december 2020 kl. 07:03 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Inden længe er det juleaften og langt de fleste af os skal tage plads ved et veldækket julebord. Lidt senere på aftenen venter så julegaverne, som mange af os formentligt allerede har fået købt.

Hvis ikke, så er det altså endnu ikke for sent. Detailhandelen har stadig åbent et par dage endnu inden det er jul, nemlig til og med onsdag 23. december.

Det gælder ikke mindst for Nykøbing og de mange medlemsbutikker i Vores Nykøbing både i Guldborgsundcentret og den indre by, der igen i år er på banen med udvidede og kundevenlige juleåbningstider.

Mandag 21. december, tirsdag 22. december og onsdag 23. december er der i Nykøbings midtby åbent fra klokken 10 til 18 og i Guldborgsundcentret har medlemsbutikkerne de samme tre dage åbent fra klokken 10 til 21.

Men ikke mindst i den indre by er der sikkert butikker, der i disse dage holder længere åbent end til klokken 18. Blandt andet har Tøjeksperten i Langgade meldt ud, at man holder åbent til klokken 22!

Og selv om man har travlt med gaveræset skal man huske at nyde julehyggen i den indre by, som Vores Nykøbing har sørget for i samarbejde med de mange medlemsforretninger - blandt andet et ualmindelig flot juletræ og en gigantisk julemand på Torvet samt daglig hestevognskørsel mandag, tirsdag og onsdag fra klokken 14 til 18.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce