cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Nu gælder det om at komme med et bud på, hvilket af de tre lande med NFH-spillere, der klarer sig bedst ved EM.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

EM: Vind gavekort på 1.500 kroner

Hvilket af de tre lande med NFH-spillere kommer til at klare sig bedst - Danmark, Holland eller Sverige?
01. december 2020 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Mange håndboldinteresserede har holdt vejret i en uge. Coronapandemien fik Norge til at trække sig som medvært for kvindernes EM, og pludselig hang hele slutrunden på Danmark. Og i en tynd tråd.

Men efter en uges utålmodig venten hos både Dansk Håndbold Forbund, DHF, og Det Europæiske Håndboldforbund, EHF, kom den melding fra Danmarks kulturminister, Joy Mogensen (S), de håbede på.

Alle 16 nationer og det samlede EM-arrangement er velkommen på dansk jord, nærmere bestemt i Herning og Kolding.

Det hele bliver dog afholdt efter strenge corona-restriktioner blandt andet uden tilskuere.

På torsdag går det løs med de første kampe i de fire indledende grupper. Det danske landshold er i gruppe A, der afvikles i Herning, hvor modstanderne bliver Slovenien fredag 4. december, Montenegro søndag 6. december og Frankrig, som er modstanderen tirsdag 8. december.

NFH's mandskab i Bambusa Kvindeligaen leverer en håndfuld spillere til mesterskaberne.

Det drejer sig først og fremmest om Lærke Nolsøe, der skal repræsentere det danske landshold. Hos verdensmestrene Holland, er Dione Housheer og Nikita van der Vliet med, mens Johanna Forsberg og måske også Johanna Westberg skal være med til at sørge for succes for det svenske landshold.

I samarbejde med Martin Koch fra Sport 24 i Jernbanegade i Nykøbing er vi også denne gang klar med en spændende læserkonkurrence, hvor spørgsmålet lyder: Hvilket af de tre lande med NFH-spillere kommer til at klare sig bedst - Danmark, Holland eller Sverige?

Vi udlodder et gavekort på hele 1.500 kroner til Sport 24 til den heldige vinder.

Er der en, der kender spillerne godt og generelt også til landsholdene, er det NFH's assistenttræner Kenneth "Salle" Sahlholdt.

- Mesterskaberne bliver grundet corona og manglende tilskuere på lægterne noget anderledes end vi er vant til. Jeg tror, at det bliver hollænderne, der af de tre lande kommer til at klare sig bedst. Også selv om, det sikkert ikke bliver nemt for dem, at leve op til, at de er regerende verdensmestre, lyder det fra "Salle".

Kunne du tænke dig at vinde det attraktive gavekort til Sport 24 i Jernbanegade og dermed en ekstra julegave skal du komme med dit bud ét af de tre nævnte lande på følgende mail: konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - senest mandag 7. december klokken 12. Skriv "EM-håndbold" ved din mail. Husk navn, adresse og telefonnummer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce