cookie-og-privatlivspolitik
Onsdag 20. oktober er der familiekoncert med Yasmins Børneafro fra klokken 10 til 10.45.
Onsdag 20. oktober er der familiekoncert med Yasmins Børneafro fra klokken 10 til 10.45.
Foto: Kulturfabrikken

Ugeavisen Guldborgsund

Efterårsferie fyldt med oplevelser på fabrikken

Kulturfabrikken inviterer til en eventyrlig og farverig efterårsferie.
17. oktober 2021 kl. 10:28 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Der er igen i år en masse spændende ting på programmet, og der er bestemt noget for en hver smag, når efterårsferien skal nydes på Kulturfabrikken. Alle aktiviteter er gratis, undtagen børnekoncerten, der dog kun koster 20 kroner pr. barn og 40 kroner pr.voksen. Du kan blandt andet hygge dig med kreative workshops: mandag, tirsdag, torsdag, fredag fra klokken 11 til 14.

Pap Pop-Op, Tryk og Mal, Fantasitræer med blomster, blade, fugle eller sommerfugle, Eventyrlig Glaspapirmosaik, Frottage-Papirklip. Disse aktiviteter kræver Ingen tilmelding, mød bare op. Børn under 10 år skal være ledsaget af en voksen og voksne over 25 år skal alliere sig med et barn.

Onsdag 20. oktober er der familiekoncert med Yasmins Børneafro fra klokken 10 til 10.45.

Glæd dig til en sprudlende musikalsk rejse-fortælling om en safaritur til Afrika - vilde rytmer, frække aber og masser af sjov og ballade. Billetter kan købes via kulturfabrikkenguldborgsund.dk

Onsdag er der også Lego-workshop med Jonas Schilling fra klokken 11 til 17. Her kræves der tilmelding.

Annonce

Og deltagerne kan være 10-25 år. Hent billetter senest fredag 15. oktober i caféen på Kulturfabrikken. Torsdag er der late night skate med skateskole og aftenhygge lige til klokken 22.

Skateforeningen N.F.S.K står klar fra klokken 17 til 20 til at give dig fede tips og hjælpe dig til at blive endnu bedre til at stå på skateboard.

Det er gratis og caféen vil være åben. OBS - der er ingen adgang for løbehjul i skatehallen, mens skateforeningen underviser. Bagefter er der Night Skate for alle typer hjul.

Hele programmet med mere info kan du se på kulturfabrikkenguldborgsund.dk eller Culthus Facebook.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE