cookie-og-privatlivspolitik
Martin Stanley Quaife og hustruen Lea Quaife må holde åbent mellem jul og nytår.

4

Billeder

Martin Stanley Quaife og hustruen Lea Quaife må holde åbent mellem jul og nytår.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Eksklusive retter på nytårsbordet

Kunderne vil have de mere eksklusive varer.
29. december 2020 kl. 14:01 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Indehaveren af Annes Fisk i Nykøbing, Martin Stanley Quaife og hustruen Lea Quaife, er glade for, at de trods de nye restriktioner må holde åbent mellem jul og nytår.

- Her må være tre kunder af gangen, og det er folk gode til at respektere. Vi ser frem til nogle travle dage mellem jul og nytår - 28. til 31. december. Og her forventer vi, at mange vælger de lidt mere eksklusive varer som for eksempel hummer, kaviar, pighvar og havtaske. Torsken er ved at være en saga blot. Kunderne vil gerne prøve noget nyt, og så har mange under corona-tiden fundet ud af, at de har et fint funktionsdygtigt køkken, smiler Martin Stanley Quaife.

Forretninger er i år klar med en lækker nytårsforret bestående af dampet havtaske tornedo med marinerede tigerrejer pyntet med tang og citronperler. Sidste frist for bestilling er 29. december.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce