cookie-og-privatlivspolitik
Anders Bo Rasmussen er lektor i Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet.
Anders Bo Rasmussen er lektor i Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Ekspert stiller skarpt på kommende præsidentvalg

Kom med til en aften i præsidentvalgets tegn, når Hovedbiblioteket fredag 23. oktober klokken 19 får besøg af Anders Bo Rasmussen, som er lektor i Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet.
22. oktober 2020 kl. 08:09 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Præsidentvalget nærmer sig med drastiske skridt.

Hvem mon løber med sejr og titlen som USA's præsident; Joe Biden eller Donald Trump? Kom med til en aften i præsidentvalgets tegn, når Hovedbiblioteket fredag 23. oktober klokken 19 får besøg af Anders Bo Rasmussen, som er lektor i Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet.

Thomas Jefferson, en af USA's grundlæggere, understregede i 1787 journalistikkens vigtighed, da han udtalte: "Hvis det var op til mig at beslutte om vi skulle have regering uden pressen eller pressen uden regering, ville jeg ikke tøve et øjeblik med at vælge det sidste."

Pressefriheden er en demokratisk grundsten. Alligevel truer politisk polarisering, teknologisk udvikling og økonomisk pres mediernes rolle i det amerikanske samfund som sjældent før.

Med udgangspunkt i Jeffersons tanker om mediernes arbejde i offentlighedens interesse, opridser Anders Bo Rasmussen i sit foredrag "Demokratiet dør i mørke: Kampen mellem Trump og Medierne før præsidentvalget" - (medie)udviklingen fra Watergate-skandalen til Donald Trumps selvsikre forudsigelse om egen politisk succes ved valget en 3. november.

Du kan købe billetter til arrangementet på guldbib.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce