cookie-og-privatlivspolitik
Den er god nok julemand! Der er et gavekort på 1.500 kroner på højkant!
Den er god nok julemand! Der er et gavekort på 1.500 kroner på højkant!
Foto: Pexels

Ugeavisen Guldborgsund

Ekstra penge til julegaver?

I denne uge fortsætter Ugeavisens store julekonkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 1.500 kroner til at forsøde juletiden for dig selv og andre.
30. november 2021 kl. 07:32 Af Katrine Sabroe Christensen

KONKURRENCE Huhej hvor det går! Første uge af Ugeavisens store julekonkurrence gik over stok og sten, og vi har allerede modtaget rigtig mange besvarelser på den første julesang, der skulle gættes.

Og deltagerne har benyttet både muligheden for at aflevere en kupon og indsende et svar via mail.

Til dem, der ikke lige fik læst Ugeavisen i sidste uge, kan vi fortælle, at Ugeavisen traditionen tro er på banen med en stor konkurrence op mod jul.

Den er planlagt til at køre i tre uger - vi er nu i uge to. Deltager du i flere uger, deltager du med flere lodder i konkurrencen.

Og rundt omkring i avisen har vi gemt ledetråde med strofer fra ugens julesang, hvorfra titlen skal gættes.

Annonce

Når du indsender et svar, får du et lod i puljen i den helt store lodtrækning om et gavekort på 1.500 kroner til Vores Nykøbing.

Den heldige vinder kan altså vinde et dejligt tilskud til køb af flere julegaver, eller måske til selvforkælelse til juledagene - hvem ved?

Svaret på sidste uges konkurrence var sangen: "Jul på Vesterbro".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE