cookie-og-privatlivspolitik
Dorthe og Kim har netop overtaget nøglerne til Meny på Havnen.
Dorthe og Kim har netop overtaget nøglerne til Meny på Havnen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

En butik med potentiale

Kim Rubæk vil lytte til kundernes ønsker, når han skal udvikle Meny på Havnen
07. oktober 2021 kl. 06:06 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Kim Rubæk er købmand helt ind i hjertet. Hans forældre var købmandspar, og han har selv været i branchen, siden han var 12 år. I dag er han 48 år og nyslået købmand i Meny på Havnen i Nykøbing.

Sammen med sin kone, Dorthe Munk, har han netop fået nøglerne til butikken, og han ved godt, at der venter dem en stor opgave.

 - Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Dorthe om at udvikle butikken. Det er en butik med stort potentiale i en by i udvikling, så det gælder om at slå på de rigtige parametre.

Og de parametre bliver ikke bare, hvad Kim og Dorthe mener, er det rette.

 - Det er en stor by, og vi skal se markedet an. Vi har tænkt os at spørge kunderne og give dem medindflydelse, for det er dem, det drejer sig om. Det er den indgangsvinkel, vi har.

Annonce

De seneste fem år har Kim været købmand i Rema 1000 i Rødbyhavn, hvor også Dorthe har arbejdet det seneste 1½ år. De glæder sig til at kunne prøve nye koncepter af i Meny og lave flere aktiviteter i butikken.

 - Vi skal gøre os selv mere attraktive, så vi får flere kunder ind i butikken. Der bliver lidt mere spræl, lover Kim og Dorthe, der også har planer om at være mere på Facebook med butikken.

Og så har Kim og Dorthe et mål at være en butik, der kan tilbyde kunderne varer, der ellers ikke er i Nykøbing.

 - Vi skal blandt andet slå mere på delikatesse- og slagtervarer, for eksempel nogle nye udskæringer af kød.

Den første tid har Kim og Dorthe tænkt sig at lytte meget og kun lave små ændringer i butikken, mens de henter inspiration og får ideer. Men de ser frem til rigtigt at tage fat.

Annonce

 - Jeg synes, at det er dejligt at være købmand og kunne gøre det her sammen med Dorthe. Vi er jo lidt som travheste, der bare gerne vil i gang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE