cookie-og-privatlivspolitik
Køb en hjemmestrikket nissehue. Pengene, der kommer ind ved salget, går til julegaver til børn, hvis familier ikke har økonomi til julegaver, fortæller Jytte Harting.
Køb en hjemmestrikket nissehue. Pengene, der kommer ind ved salget, går til julegaver til børn, hvis familier ikke har økonomi til julegaver, fortæller Jytte Harting.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

En god jul til alle børn

Hos Mødrehjælpen i Nykøbing kan du købe hjemmestrikkede nissehuer. Salget af dem går til julegaver.
08. november 2021 kl. 09:41 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Nu nærmer tiden sig, hvor familiens mindste ifører sig en nissehuse og hygger sig med julespilopper. Hos Mødrehjælpen i Slotsgade i Nykøbing finder du et fint udvalg af hjemmestrikkede varianter af slagsen. I hele landet bliver der solgt hjemmestrikkede nissehuer til fordel for Mødrehjælpens arbejde.

- Vi har et strikkehold af flittige, gæve kvinder tilknyttet, som har sagt ja til at strikke nissehuer til butikken. Dem sælger vi nu for 100 kroner stykket, og de findes i mange forskellige varianter. Pengene, der kommer ind ved salget, går til julegaver til børn, hvis familier ikke har økonomi til julegaver, fortæller Jytte Harting, butiksansvarlig.


Julehjælp

Mødrehjælpen uddeler igen i år julehjælp til børnefamilier, der har det svært. Hjælpen er økonomisk, og der kan søges om 500 kr. pr. barn i familien. Ansøgningsfristen er fredag den 10. december kl. 10.

Ansøgningen er åben for både par og enlige forældre. Du skal matche følgende kriterier, for at komme i betragtning til Mødrehjælpens Julehjælp:

Du skal have børn under 18 år, og børnene skal være hjemmeboende, eller du skal have en fast samværsaftale.

Annonce

Du kan max søge om julehjælp til tre børn, også selv om du har flere børn.

Ansøgningen foregår online via det digitale ansøgningsskema på Mødrehjælpens hjemmside.


Ønsketræ

- I år prøver vi noget nyt sammen med vores gode samarbejdspartner Kvickly i Nykøbing. Det bliver noget med et ønsketræ, der bliver sat op i varehuset, så hold øje med Ugeavisen, hvor vi løfter sløret for aktiviteten sidst på måneden, smiler Jytte Harting.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE