cookie-og-privatlivspolitik
Langt de fleste af de kommende planlagte arrangementer i hele landet er aflyst.
Langt de fleste af de kommende planlagte arrangementer i hele landet er aflyst.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

En lidt anderledes avis ...

Guldborgsund og resten af Danmark er præget af aflysninger. Det sætter også sit præg på Ugeavisen.
16. marts 2020 kl. 08:36 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Det er klart, at de mange tiltag der skal mindske spredningen af Coronavirus i Danmark, også har stor indflydelse på vores arbejdsplads på Ugeavisen og ikke mindst på hvad vi har af mulighed for at skrive om på vores sider i denne og de kommende uger.

Uge efter uge beretter med vi i tekst og billeder om den store buket af arrangementer, der foregår i Guldborgsund Kommune indenfor blandt andet biograf, sport, musik, foredrag og meget mere.

Men langt de fleste af de kommende planlagte arrangementer er aflyst. Det betyder naturligvis, at rigtig meget af det læsestof man er vant til at læse om i vores avis ikke vil være at finde på siderne. Hvor længe, ved vi naturligvis af gode grunde ikke.

Ligesom resten af Danmark håber vi på, at myndighederne og resten af samfundet sammen så hurtigt som muligt får styr på hele den svære situation. Vi kan fra vores side kun opfordre til, at ALLE lytter til myndighederne og handler efter deres påbud - og ikke som det var tilfældet i sidste uge går amok i hamstring blot få minutter efter, at vores statminister Mette Frederiksen opfordrede til IKKE at gøre det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce