cookie-og-privatlivspolitik
30 procent rabat på alle de nye efterårsvarer.
30 procent rabat på alle de nye efterårsvarer.
Foto: Katrine Sabroe Christensen

Ugeavisen Guldborgsund

En rigtig svær beslutning

Butik Lille Spejl lukker til oktober - kom og hjælp Pernille Wagner med at tømme butikken for de nye efterårsvarer.
24. august 2020 kl. 09:02 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING "Man skal stoppe, mens legen er god" er der nogle, der siger, men skal man så også stoppe, fordi legen blev dårlig?

Vi befinder os i en foranderlig tid, hvor covid-19s indtog i Danmark påvirker det liv, vi var vandt til, og det har vidtrækkende konsekvenser, som vi ikke slet ikke er klar over endnu. Men ét er desværre sikkert - detailbranchen lider, og det betyder desværre butikslukninger i mange byer.

En af dem, der har valgt at lukke, i Nykøbing, er Pernille Wagner, der i nogle år har drevet forretningen Lille Spejl med modetøj til piger og kvinder - fra størrelse 36 til 56. De seneste år har hun haft stor succes med salg af konfirmationskjoler og har lavet store konfirmationsarrangementer på Nykøbing F. Teater.

- Det er "fand'me" ikke sjovt det her, og det er nok ikke gået op for mig endnu, men jeg har valgt at lukke til oktober, mens jeg kan gøre det på en ordentlig måde. Jeg vil gerne kunne se kunder og leverandører i øjnene bagefter. Det er simpelthen blevet for usikkert for mig at drive min enkeltmandsforretning videre. Så jeg har valgt tidligt at melde ud og være ærlig, lyder det fra Pernille Wagner, der er mor til to små piger.

- Butikken har været mit hjertebarn. Den fedeste rejse. Og jeg fortryder absolut ikke, at jeg tog springet i sin tid, selv om jeg samtidig har haft min lille familie derhjemme. Nogle af mine kunder har foreslået mig at åbne en webshop - men det interesserer mig simpelthen ikke. Det gode butiksliv for mig er den daglige kontakt med mine kunder, hvor jeg kan råde og vejlede, tilføjer hun.

Pernille Wagner sender en stor tak til alle de kunder, der har bakket op om butikken i årene, og er i tiden frem til lukningen klar med mindst 30 procent rabat på alle de nye efterårsvarer, der lige er kommet hjem.

- Vi har også stadig en smule konfirmationskjoler tilbage, og dem sælger vi til halv pris, fortæller hun.

- Jeg går en underlig tid i møde, og det bliver vanvittig hårdt at pakke butikken ned til efteråret. Jeg håber, folk vil fortsætte med at handle lokalt og støtte mine kolleger. Det er SÅ vigtigt for handelslivet i byen. Men når det så er sagt... så glæder jeg mig sindssygt til, at jeg skal prøve at holde en jul med mine piger, hvor jeg har masser af tid, smiler hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce