cookie-og-privatlivspolitik
Der er også hjælp at hente, hvis menuen står på vægttab.
Der er også hjælp at hente, hvis menuen står på vægttab.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

En sundere udgave af dig

1. januar er der tradition for, at mange kaster sig ud i et rygestop, slankekur, detox, livsstilsændring og så videre. Og til det projekt kan det være kærkomment med en hjælpende hånd.
06. januar 2021 kl. 09:52 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Så har vi vendt det sidste kalenderblad for 2020, og et nyt 2021 står klart til at blive fyldt med forhåbentlig en masse godt.

1. januar er der tradition for, at mange kaster sig ud i et rygestop, slankekur, detox, livsstilsændring og så videre. Og til det projekt kan det være kærkomment med en hjælpende hånd.

Den kan du blandt andet få hos Helsam i Nykøbing.

Hvis du gerne vil være god ved dig selv, er den helt nye anbefaling fra Fødevarestyrelsen, at alle over 4 år bør tage et tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret.

- Når du gennem din kost indtager vitaminer og mineraler, er nogle mere afhængige af andre, i forhold til at de kan optages af kroppen bedst muligt. Det gælder blandt andet mineralerne calcium (kalk) og fosfat, som er meget afhængige af D-vitaminet. Dine knogler og tænder har dagligt brug for calcium, for at kunne holdes ved lige. Og ved at opholde dig i solen (med måde), optager din krop D-vitaminet. Men som sagt, er det ikke altid muligt for os i norden, at få nok af solens stråler - især om efteråret og vinteren er det svært. Derfor er det en meget god idé, at gøre brug af et kosttilskud med D-vitamin i de mørke og kolde måneder. På den måde er du sikker på, at din krop får nok af vitaminet, så dine knogler, tænder og immunforsvar kan vedligeholdes, fortæller Anni Poulsen fra Helsam i Nykøbing.

Symptomer der blandt andet kan komme ved mangel på D-vitamin er: træthed, dårligt humør og hårtab. Skulle du opleve noget af dette i vintermånederne, kan det skyldes, at du og din krop mangler D-vitamin.

- Skulle man være i en situation, hvor man ikke kan møde fysisk op i butikken, er man velkommen til at ringe, så finder vi ud af noget udbringning i Guldborgsund Kommune ved køb af over 300 kroner, tilbyder Anni Poulsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce