cookie-og-privatlivspolitik
Der gælder to meters afstand til Børnenes Uge, viser Jan Schwaner.
Der gælder to meters afstand til Børnenes Uge, viser Jan Schwaner.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

En uge med god afstand i børnesko-afdelingen

Børnenes Dag bliver til Børnenes uge i Skoringen.
11. maj 2020 kl. 08:51 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Igennem mange år har det været en tradition i Skoringen at holde Børnenes Dag over tre dage i forår, marts, og i efterår, september.

- På grund af corana epidemien har vi måtte udskyde aktiviteten i år, fra normalt marts til nu i maj. Nu løber den imidlertid af stablen fra mandag 11. maj og hele to uger frem. Dette med to uger gør vi for at ikke få samme pres som normalt over tre dage, og for at fordele det ud over længere tid. Så butikken er fyldt med gode børne tilbud fra på mandag, fortæller Jan Schwaner, indehaver Skoringen i Nykøbing.

Og han tilføjer:

- Men, men, men... Vi arbejder selvfølgelig forsvarligt og med afstand. Vi har gennem corona epidemien lært, hvordan vi ansvarligt hjælper vore kunder. Dette sker selvfølgelig med at holde afstand og rådgive på afstand, selv om det selvfølgelig til tider kan være svært. Når vi skal holde en afstand på 2 meter til hinanden, siger det sig selv at vi ikke længere kan hjælpe børnene skoen på, men må have forældrene med på hjælp.

Butikken er fyldt med børnesko tilbud spredt ud over hele butikken, så kunderne ikke kommer til at stå for tæt hinanden. Der er sat materiale op, der opfordrer til afstand, der er håndsprit i både børne og voksen højde, og skiltning med begrænsning på hvor mange der må være i butikken ad gangen.

- Derudover spritter vi daglig dør håndtag, dankortterminal og lignende af. Så vi er klar til en god og ansvarlig afvikling af Børnenes Uge med god afstand, lyder det fra Jan Schwaner.

Hvis man ikke vil have børnene med i butikken, eller de er forhindret, kan man komme ind i butikken og hente en papfod, hvor man hjemme i god ro kan tegne børnenes fod af. Det er et godt materiale til efterfølgede at finde den rette størrelse til børnenes nye sko i butikken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce