cookie-og-privatlivspolitik
Da Slagelse var modstanderen tilbage i september i fjor lykkedes det ikke NFC at score. Mon ikke det sker på søndag?
Da Slagelse var modstanderen tilbage i september i fjor lykkedes det ikke NFC at score. Mon ikke det sker på søndag?
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Eneste modstander der holdt nullet

NFC skal søndag til Slagelse, der i efteråret klarede 0-0 i CM Arena.
19. marts 2021 kl. 07:57 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Det var ikke CM Arena - græstæppet var for vådt - men derimod kunstgræsbanen på Østre Allé, der dannede rammen, da NFC sidste lørdag kom godt fra start i fodboldåret 2021. Det blev til en forholdsvis sikker 2-0 sejr over Rødovre-klubben Avarta på scoringer af Mathias Kristensen og Mathias Gehrt - begge i anden halvleg.

Dermed bevarede NFC sit forspring på otte point ned til rækkens nummer to, HIK, der også vandt sit opgør.

Næste opgave venter på søndag - en udekamp mod Slagelse B&I.

NFC havde i første turneringshalvdel to kampe i træk, hvor det kneb med at finde takterne. Det var hjemme mod netop Slagelse B&I (0-0) og ugen efter i Tårnby trods 3-1- over AB Tårnby (3-1-sejr på en nogenlunde anden halvleg).

Hjemmekampen mod sjællænderne endte altså målløs, og NFC kunne ikke for alvor bryde en stærk forsvarskæde, og trods stor overvægt i spillet manglede der punch i afslutningerne. Slagelse-stod meget defensivt og fik da også bonus ud af den taktik.

Annonce

"Trist, målløs og gabende kedeligt" var overskriften, og nogle af de 400 tilskuere havde hellere satset på en dag hjemme med frimærkesamlingen eller en tur på genbrugspladsen lød det fra et par lokale fans.

Nu gælder det igen vigtige point i Slagelse, der ligger på niendepladsen efter efterårskampene med tre sejre, fem gange remis og fem nederlag.

Klubben blev i øvrigt stiftet i 1889 af hårdtarbejdende engelske jernbanearbejdere, og dermed er SBI den femteældste klub i Danmark. Det er ikke så forfærdelig mange år siden klubben som FC Vestsjælland havde et par sæsoner i Superligaen, ligesom holdet også var i pokalfinalen. Året efter gik klubben konkurs og måtte starte forfra i Sjællandsserien.  

Slagelse lagde forøvrigt ud med et lokalopgør i Næstved i søndags.

Cheftræner Ulrik Balling er skiftet ud, og noget tyder på, at hjemmeholdet får ret svært ved at nå med i top seks.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE