cookie-og-privatlivspolitik
Jan Larsen har i over 15 år fulgt udviklingen i Kina på tætteste hold.
Jan Larsen har i over 15 år fulgt udviklingen i Kina på tætteste hold.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Et billede af livet i Kina

Folkeuniversitetet i Nysted inviterer til foredrag om Kina i dag.
23. oktober 2020 kl. 08:10 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYSTED Søndag 25. oktober klokken 13.30 besøger journalist Jan Larsen Nysted og taler om Kina i dag.

Jan Larsen har i over 15 år fulgt udviklingen i Kina på tætteste hold. I seks år var han DR's Kina-korrespondent i Beijing.

Som tv-journalist har han tilbragt megen tid i Kina både ude på landet og i utallige storbyer i provinserne. Han har talt med kinesere fra alle samfundslag og giver et billede af livet for de 1,4 mia. kinesere med kvindernes historie, censurens magt, 1-2 barns politikkens ubarmhjertighed og skole og sundhedsvæsen.

De fremmødte skal også høre om Kinas stærke leder, Xi Jinping, den ufattelige økonomiske vækst og om de storpolitiske forhold, f.eks. hvad USA's kommende præsidentvalg kommer til at betyde for Kina.

Og hvad med coronaen? Hvordan er Kinas rolle i spredningen af covid-19 virusset. Er Kina helt eller skurk i denne sag?

Foredraget var oprindeligt på programmet i Folkeuniversitetets sæson 2019-20, men blev aflyst i marts pga. coronaen. Foredraget er opdateret med de nyeste informationer.

Foredraget finder sted i Sognehuset i Nysted. Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding. Det koster 60 kr., og unge under 18 år har gratis adgang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce