cookie-og-privatlivspolitik
Kampen mod Randers HK har stor betydning for Angelica Wallén og de øvrige NFH'ere.
Kampen mod Randers HK har stor betydning for Angelica Wallén og de øvrige NFH'ere.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Et fire-points opgør

Onsdag skal NFH møde den nærmeste konkurrent til en slutspilsplads: Randers HK med Niels Agesen i spidsen.
22. januar 2020 kl. 06:14 Af Manfred Sørensen

Annonce

Alle kampe i HTH Ligaen er naturligvis vigtige for NFH.

Men der er dog nogle opgør, der har større betydning end andre.

Et sådant venter de gule onsdag i indeværende uge. Her kommer nemlig Randers HK på besøg i Lånlet Arena. Der står rigtig meget på spil for begge klubber i bestræbelserne på at sikre sig en billet til det attraktive slutspil. For at nå det kræves minimum en 8. plads, og som det ser ud pt. er randrusianerne, der forleden afværgede en truende konkurs, NFH's nærmeste konkurrenter til netop den livsvigtige 8. plads. Altså det hold NFH skal have fat i!

Der er altså tale om en såkaldt fire-points kamp - et opgør, som især NFH nok ikke har råd til at tabe - også selv om, der stadig resterer mange runder i grundspillet og meget stadig kan ske uanset udfaldet på onsdag.

Men Mulle, Westberg, Lagerquist og co. er på hjemmebane og her bør det være muligt at få revanche for nederlaget i Randers tilbage i september på 27-32.

Kronjyderne trænes af NFH's tidligere guldtræner, Niels Agesen, og har i Maj Kragballe Nielsen og Jamina Roberts deres stærkeste angrebskort.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce