cookie-og-privatlivspolitik
Daniel Brandt foran en Transit Custom, pick-up'en Ford Raptor og sin nye arbejdsplads hos Ødegaard Biler i Nykøbing.
Daniel Brandt foran en Transit Custom, pick-up'en Ford Raptor og sin nye arbejdsplads hos Ødegaard Biler i Nykøbing.
Foto: Manfred Sørensen

Ugeavisen Guldborgsund

Får ansvar for erhversbiler

Daniel Brandt Christensen er netop tiltrådt hos Ødegaard Biler i Nykøbing.
27. marts 2021 kl. 15:10 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Daniel Brandt Christensen er et kendt ansigt i bilbranchen på Lolland-Falster.

Han har 18-års erfaring, hvoraf alle - på nær halvandet år hos Auto Centro - er tilbragt hos Schulz Biler i Nykøbing. Her var han i den seneste periode erhvervssælger.

Og det er netop som erhvervssælger han fornylig - 8. marts - er tiltrådt hos Ford Ødegaard Biler a/s, der har afdelinger i både Nykøbing og Sakskøbing.

- Med udgangspunkt her i Nykøbing får Daniel ansvar for vores erhvervsbiler og erhvervskunder på hele Lolland-Falster, fortæller Ødegaard Bilers salgschef i Nykøbing, Michael Skaaning.

- Og det glæder jeg mig rigtig meget til. Ford har i øjeblikket en markedsandel på omkring 20 procent på varebiler. Og det er der selvfølgelig en årsag til, understreger Daniel Brandt Christensen.

Annonce

Her peger han først og fremmest på, at Ford har et meget bredt modelprogram på varebiler - lige fra Transit Courier, som er den lille budbil, og den yderst populære Transit Custom med masser af standardudstyr, mulighed for automatgear, til den store Transit. Sidstnævnte fås både som varebil, chassis- og mandskabsbil.

- Derudover har vi Europas bedst sælgende pick-up - Ford Ranger - hvor vi i Danmark har den veludstyrede Ranger Wildtrack og en high performance udgave i Ranger Rator. Begge med mulighed for 213 HK og 10 trins automatgear. Og Alle med masser af opbygningsmuligheder og et hav af konfigurationsmuligheder direkte fra fabrikken samt flere varianter med en anhængervægt på 3.500 kilogram, forklarer Ødegaard Bilers nye erhvervssælger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE